Főoldal Filmek Taika Waititi bemondott egy váratlan nevet, aki majdnem feltűnt a Thor: Szerelem és mennydörgésben
Filmek

Taika Waititi bemondott egy váratlan nevet, aki majdnem feltűnt a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Valószínűleg még több kritikát kapott volna a film.

340
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Marvel Studios a hét elején tette közzé a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmet a Disney+ streaming szolgáltatón. A film két hónapja került a mozikba, és továbbra is a Marvel Moziverzum egyik legmegosztóbb filmje. Míg egyesek dicsérték a filmet az érzelmi ütemeiért és Taika Waititi jellegzetes furcsaságaiért, mások többek között a tónusbeli következetlenség miatt kritizálták.

A rendezőtől korábbról már tudjuk, hogy rengeteg nyersanyag landolt a vágószoba padlóján, amit Waititi bemondása alapján soha nem fognak bemutatni. Akadnak azért kivételek, a stúdió az elmúlt néhány napban csepegtetett kivágott jeleneteket. Legutóbb arról beszélt, hogy akadtak olyan ötletek is, amikről csak ötleteltek, nem forgatták le soha. A legvitatottabb ötlet azonban talán Jézus Krisztus tervezett cameója volt.

Taika Waititi és Tessa Thompson a BBC Radio 1-nek adott interjút. Állítólag terveztek egy jelenetet az új Thor-filmbe, amiben Valkűr megemlíti az “ácsok istenét”, ami Jézus Krisztus megjelenéséhez vezetett volna.

Úgy volt, hogy lesz egy vágás tudod kiről. A nagy J-vel.

Taika Waititi

Nyilvánvaló és érthető okokból az ötlet, hogy Jézus Krisztus vendégszereplőként megjelenjen a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben, csak egy ötlet maradt, semmi más. Bár a Marvel Studios látszólag hagyott Taika Waititinek némi kreatív szabadságot, de ez talán sok lett volna, és nem mindenkinek tetszett volna.

A film már elérhető online, hamarosan pedig lemezes formában is megvásárolhatják a rajongók. Az online megjelenéssel próbálták a film egyik legnevetségesebb jelenetét kijavítani, de az új VFX-jelenet sem nyerte el a rajongók tetszését.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események