x
Filmek

Szupersztár visszatérését erősítették meg a Venom 2. részében

Az Oscar-díjas operatőr, Robert Richardson erősített meg egy olyan hírt, amin igazából nem is lepődtünk meg, de legalább biztosan ott lesz a Venom 2.-ben.

Szupersztár visszatérését erősítették meg a Venom 2. részében
  • Publishedaugusztus 27, 2019

Az Oscar-díjas operatőr, Robert Richardson erősített meg egy olyan hírt, amin igazából nem is lepődtünk meg, de legalább biztosan ott lesz a Venom 2.-ben.

A Venom büdzséje alig haladta meg a 100 millió dollárt, és nemzetközi szinten több mint 850 millió dollárt kasszírozott belőle a stúdió. A Sony Pictures egyik legsikeresebb alkotásáról beszélünk, így nem meglepő, hogy bejelentették a folytatást, melyben Tom Hardy karaktere mellett Woody Harrelson is szerepet vállal, ő lesz Venom egyik legnagyobb ellenfele, vagyis Vérontó.

A Collider készített interjút az operatőrrel, aki elmondta a lapnak, hogy bizony Vérontó lesz Venom ellenfele:

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Robert Richardson”]Alig várom, hogy belépjek újra abba az érába, ahol évekkel korábban Bennel [Affleck] a Batmanen dolgoztunk. Arra gondoltam, hogy „Ez olyasvalami, amit még nem csináltam, de szívesen kipróbálnám magam.” Majd egy hónappal ezelőtt Andy Serkis, a Lélegzetvétel rendezője felhívott telefonon, hogy megkérdezze, készen állok-e feladatra. Megnéztem a filmet, majd újra, végül elküldték nekem a forgatókönyvet, és azt éreztem, hogy mindenáron igent kell mondanom Andynak, és csak azért mert igent mondtam, még úgy gondolom, hogy nagyszerű lesz.

A film ismeretlen területet fog feltárni, robbanni fog, és úgy gondolom, hogy részt veszek ebben. A film figyelemre méltó központi karakterrel bír Venom személyében, és most itt van nekünk Woody Harrelson is, aki nyilvánvalóan nem kis belépővel készül. Meglátjuk, hogy mi sülhet ki a Sony-Marvel együttműködésből.

Alig várom, hogy lássam. Hatalmas változás ez nekem, de izgatott vagyok. Szerintem Hardy az egyik legjobb, soha nem hibázik. Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok vele és megcsodálhatom a kamerák előtt.[/penci_blockquote]

Mi is izgatottan várjuk, hogy az első rész után mit hoznak ki a Venom következő részéből, amire színészeken kívül a teljes stáb kicserélődött. Új forgatókönyvírót és rendezőt is kapott a film, ami az első rész után előnyére válhat még. A Venom 2. bemutatóját még nem hozták nyilvánosságra, de pletykák szerint jövő ősszel mutatják be a mozikban.

Cletus Kasady Vérontó

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.