Főoldal Játékok Szokatlan játékelem szivárgott ki a The Last of Us Part II-ből
Játékok

Szokatlan játékelem szivárgott ki a The Last of Us Part II-ből

A spoiler fóbiások kedvéért csak a cikken belül fejtjük ki miről is van szó.

424

A spoiler fóbiások kedvéért csak a cikken belül fejtjük ki miről is van szó.

Valahol várható volt, mikor a minap elhalasztották a The Last of Us Part II megjelenését, hogy a játék részei esetleg elkezdenek majd kiszivárogni. Pontosan ez történt tegnap, amikor egy ismeretlen felhasználó eddig nem látott jeleneteket töltött fel a YouTube-ra.

A két részletet villámgyorsan törölték, de tudjuk milyen az internet: nem felejt. Az egyik klip, melyben Ellie és Dina a havas tájban lovagol és folytat diskurzust nem annyira elérhető jelen pillanatban (ahová felkerülnek a részletek, azonnal törlik is őket), de a másik, érdekesebb részlet egyelőre nézhető.

Egy olyan játékelemről van szó, amit eddig még nem láttunk más játékban és amely illeszkedik is a Naughty Dogtól megszokott képbe. Ellie-vel ugyanis gitározni is fogunk tudni a játékban. Az egyik analóg karral hat féle aktuális akkord közül választhatunk (de az L1 és R1 segítségével hozhatunk be újabbakat), a touchpad suhintásával pedig megpendíthetjük a gitárt.

Érdekes megoldás, amely gyakorlatilag egy külön játékot rejt a játékon belül, sokan bizonyára órákat elszórakoznak majd vele és biztosan rengeteg feldolgozást láthatunk majd viszont a közösségi tereken, ha megjelenik majd a The Last of Us Part II. Mivel a törlés veszélye továbbra is fennáll (lévén nem hivatalosan kiadott anyag), álljon itt egy kép is azok kedvéért, akik már későn érkeztek.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Rise of the Ronin
Játéktesztek

Rise of the Ronin teszt

Tesztünk az új PlayStation 5 exkluzív szamurájos játékról.

PlayStation 5
PlayStation

Kiszivároghattak a PS5 Pro részletei, brutálisan erős konzol jöhet

A pletykák szerint akár 2024 karácsonyán érkezhet az új PlayStation 5 Pro.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.