Deadpool

Szerintetek Deadpool túlélte Thanos csettintését a Végtelen háborúban?

Kevin Feige megválaszolt egy igen fontos kérdést, mégpedig azt, hogy Deadpool túlélte-e Thanos csettintését a Végtelen háborúban.

Kevin Feige megválaszolt egy igen fontos kérdést, mégpedig azt, hogy Deadpool túlélte-e Thanos csettintését a Végtelen háborúban.

A Bosszúállók: Végtelen háború azzal ért véget, hogy Thanos véghez vitte ördögi tervét miután összegyűjtötte mind a hat Végtelen Követ, s egy csettintéssel megfelezte az univerzumot. A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige korábban megerősítette azt is, hogy az Őrült Titán ezzel a tettel az élővilág teljes egészének a felét kiirtotta, beleértve a növényeket is.

A premier után sok rajongó arra kereste a választ, hogy a Marvel Moziverzumon kívül kik élték túl a csettintést, hiszen az X-Menek, a Fantasztikus Négyes és az X-Force különleges kommandó is a Marvel képregényvilág szülöttei, így ők is áldozatul eshettek Thanos művének. Kevin Feige egy angliai vörös szőnyeges gálán válaszolt a Variety újságírójának, ahol elárulta, hogy Deadpool életben van-e.

Deadpool nem része a Marvel Moziverzumnak, vagyis technikailag ő nem szerepel abban a filmes univerzumban, tehát valószínűleg nem halt meg Thanos csettintésétől. Amit mondhatok, hogy hosszú évek óta az volt az álmom, hogy visszakapjuk valamennyi Marvel karakter jogát, és felhasználjuk őket a Marvel Moziverzumban.

Sok rajongó számára ez nem is volt kérdés, már csak azért sem, mert most készülnek egyesíteni a Fox tulajdonában lévő karaktereket a Marvel Moziverzum karaktereivel, ezek után mégis mi értelme lett volna megölni az egyik legkedveltebb karaktert? A Fox és Disney házasság 2019 januárra befejeződik, de még nem tudni, hogy mikor mutatkoznak be az új karakterek a Marvelnél. Russo fivérek korábban megerősítették, az egyesülés túl későn jött ahhoz, hogy akár az X-Menek, akár a Fantasztikus Négyes karakterei közül bárki is szerepet kapjon a Bosszúállók 4. részében, de ez nem zárja ki, hogy már 2019-ben bemutatkozzanak az új karakterek. Hírek szerint a Fantasztikus Négyes tagjai nem a mozivásznon, hanem a Disney jövőre induló új streaming szolgáltatásán fognak bemutatkozni.

Total
3
Shares
Previous Article

A Bosszúállók 4. vezető producere megerősített egy visszatérő karaktert

Next Article

Sólyomszem tanítványa már a Bosszúállók 4.-ben szerephez jut?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!