Szeptembertől Vancouverben forog a The Predator-mozifilm

Shane Black ősztől kezdi a munkát The Predator-filmmel, és decemberben kívánnak végezni a filmezéssel.

Shane Black ősztől kezdi a munkát a The Predator filmmel, és decemberben kívánnak végezni a forgatással.

Shane Black közelgő új filmje a Predator 4 lesz, aminek a címe a The Predator. A stáb lassan átköltözik Vancouver városába, hogy elkezdjék rögzíteni a Ragadozó reboot első részét. A munkák 4 hónapot fognak felemészteni, késő decemberben fogják befejezni a jelenetek filmezését, mindezt a Guild of Canada igazgatója árulta el hétvégén. Továbbra sem tudunk semmit a stáblistáról, nem tudjuk hogy kik kaptak szerepet a filmben. Arnold Schwarzeneggert is sokan esélyesnek tartják, hogy Dutchként visszatér, akit az 1987-es eredeti szériából ismerhetünk, de 50 Cent rapper is elárulta, hogy a csapat része. Sem előbbit, sem utóbbit a 20th Century Fox nem erősítette meg.

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube

A nyilvánosságra hozott dokumentumból a pontos napot is megtudtuk. Szeptember 26-án kezdik filmezni a The Predator ragadozó filmet a vancouveri stúdióban. Ugyanakkor azt nem tudjuk, hogy a teljes filmet felveszik-e decemberig, vagy a tél hátralévő részében is terveznek még forgatást. Ugyancsak az sem világos, hogy mennyi időt fognak a stúdió falai közt tölteni, szemben a dzsungellel. Ne felejtsük, hogy az előző reboot kísérlet, a Predators végig a szabadban a fák között zajlott.

A filmet a Fox eredetileg 2018 márciusára lőtte be, de múlt hónapban korrigált, és egy hónappal előrébb hozta a premiert, és februárban jön a The Predator-mozi. A sztoriból annyit erősítettek csak meg, hogy napjainkban fog játszódni, s nem megyünk vissza a 80-as évekbe. Köztudott, hogy Arnold Schwarzenegger látogatást tedd Shane Black rendezőhöz a The Predator miatt, de egy szó sem hagyta el a meeting szobát. A legtöbb oldal úgy gondolja, hogy Dutch szerepet kap itt is, de nem ő lesz a film hőse, csak cameozhat egyet. A film sztárja Quinn MacKenna lesz, ezt Shane elárulta:

Az új film hőse, a név, amit adtam a Predator kapcsán Quinn MacKenna. Ez még változhat.

Forrás: Empire
Forrás: Empire

A fenti mondatott Shane Black rendező mondta még a hétvége elején, mikor az Empire Magazine kérdezte az Arnoldos pletykák kapcsán. A Vasember 3 film óta nem volt ekkora franchise-zal dolga Shanenek, de ő volt az egyetlen, aki erőltette a dolgot a 20th Century Foxnál, és kiállt mindvégig a projekt mellett. Már az szkript vázlata elbűvölte a stúdiót, ez pedig bizakodásra ad okot.

A The Predator 2018 február 9-én debütál a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

Íme a karcsúbb, és csinosabb Xbox One S konzol

Next Article

Undorító lett az új Godzilla szörny, ezt mégis hogyan?!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!