A tervezettnél előbb kerül bemutatásra a The Predator

Rendkívül boldogok voltunk, mikor bejelentették, hogy új Ragadozó film készül, ami egy igazi ragadozó lesz, nem ilyen langyos 2010-es.

Rendkívül boldogok voltunk, mikor bejelentették, hogy új Ragadozó film készül, ami egy igazi ragadozó lesz, nem olyan langyos 2010-es.

A film forgatókönyve már tavaly decemberre elkészült, amit közösen a rendező Shane Black (a Rendes fickók írója és rendezője) és Fred Dekker írt. Minden adott volt már, csak a stúdiónak kellett rábólintania, s kitűznie a film premierjét. Februárban a Fox hivatalosan is leleplezte a The Predator debütálását: 2018. március 2.

Most azonban a 20th Century Fox korrigált, s egy hónappal korábbra hozta a bemutatást. A filmet 2018. február 9-én nézhetjük majd meg.  A film jelenleg még előkészületi fázisban van, de ősztől indul a forgatás. A sztoriról semmit nem tudni, csak annyit voltak hajlandók elárulni, hogy hasonlítani fog az 1987-es Ragadozó filmhez a reboot. A reboot szóból kiderül, hogy több részesre terveznek, reméljük, hogy méltó folytatást kap az egyik legjobb horror sci-fi mozi.

Total
0
Shares

Leave a Reply

Previous Article
Deadpool

Egy WWE sztár játszhatja el a Kábel szerepét a Deadpool 2-ben?

Next Article

Nem nyerte el a Disney tetszését a Rogue One: A Star Wars Story

Related Posts