Wide Screen
Image default
Játékok

Szeptemberben érkezik a Final Fantasy VIII Remastered változata.

A Square Enix elhintette, hogy a Final Fantasy VIII Remastered változata már a jövő hónap elején érkezik.

A Square Enix bejelentette, hogy a közönség kedvenc szerepjátékának felújított változata, a Final Fantasy VIII Remastered 2019. szeptember 3-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re, Xbox One-ra és PC-re. A nagy-nagy bejelentés alkalmából összefabrikáltak egy egészen pofás előzetest is, amelyik az időtlen klasszikust hívatott promótálni. 

  https://youtu.be/VovHI0JKxlg

 A Final Fantasy VIII Remastered a klasszikus 20. évfordulója alkalmából elhozza a közkedvelt RPG-t a modern platformokra újrarenderelt grafikával, ami sosem látott módon kelti életre a karaktereket. A játékosok a SeeD újonc Squall Leonhart és az ellenálló harcos Rinoa Heartilly szerepét ölthetik magukra, hogy együtt dolgozva megmentsék a világot Galbadia katona nemzetétől.

 A felújított változat ezeket az újításokat is magában foglalja majd:

  • Battle Assist: Ezzel mindig a maximumon tarthatod HP és ATB szintedet, és bármikor bevetheted a Limit Break csapásokat.
  • No Encounters: Lehetővé teszi, hogy zavaró tényezők, így a rád támadó ellenfelek nélkül élvezhesd a történetet. A funkció bekapcsolásával a történet eseményeinek összecsapásai megmaradnak.
  • 3x Speed Boost: Játszd végig a játékot háromszoros sebességgel!

 A Final Fantasy VIII Remastered 2019. szeptember 3-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. Reméljük ez is hasonlóan sikeres és élvezhető lesz, mint az eredeti játék volt.

Még több a témában...

Demót kap a Resident Evil 3

Sinka Tamás

Már érkezik is a Yakuza: Like a Dragon első DLC-je

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

Fonyódi Dávid

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon