Főoldal Filmek Sydney Sweeney végre elárulta, hogy kit játszik a Madame Web élőszereplős feldolgozásában
Filmek

Sydney Sweeney végre elárulta, hogy kit játszik a Madame Web élőszereplős feldolgozásában

Megerősítést nyertek a korábbi pletykák, hogy Sydney Sweeney kit játszik a Madame Web című filmben.

38
Sydney Sweeney

Sydney Sweeney szerepe a Sony Pictures készülő filmjében hónapok óta beszédtéma, de végre megerősítést nyertek a pletykák, hogy kit játszik a Madame Web sztárja. Az interjúban a színésznő még azt is elmesélte, hogy egyébként hatalmas rajongója a szuperhősfilmeknek.

Tudomásunk szerint a Madame Web forgatása már hónapokkal ezelőtt befejeződött, a film azonban csak jövő januárban lendül a mozikba, ami egyfelől jó, így a Sony Pictures rengeteg időt fordít az utómunkára, másfelől pedig aggodalomra adhat okot, hogy miért kell ennyit várni a premierre – különösen igaz ez azután, hogy a Morbius mennyire leszerepelt.

Márcsak azért is annyira fontos ez a film, ugyanis a női felmászók fontos szerepet játszanak a Sony saját Pókember-univerzumában, ezért amennyiben ez a csapat elrontja a dolgot, az végzetes lehet a jövőre nézve, és azt senki sem szeretné, hogy az élővámpír sorsára jutnának.

A Total Film magazinnak nemrég adott interjúban az Eufória sztárja megerősítette, hogy karakterét Julia Carpenternek hívják, ő a második nő, aki a Spider-Woman és a Madame Web köpenyét viseli. A képregényekben Carpenter lett a második Madame Web, miután az eredetit, Cassandra Webb-et Sarah és Ana Kravinoff megölte. Ő vette fel a Spider-Woman köpenyét is, és a beszámoló alapján valami hasonlóra fog sor kerülni a jövőre érkező filmben is.

Nem is lehetnék izgatottabb. Alig várom, hogy beszélhessek róla. Alig várom, hogy ott lehessek a lányok mellett, akikkel együtt forgattam – Dakota, Isabela és Celeste mellett. Annyira jól éreztük magunkat együtt. És nagyon izgatott vagyok, hogy a világ számára ez a kemény nők erőműve lesz.

Sydney Sweeney

Sweeney, aki mindössze 10 éves volt, amikor 2008-ban megjelent a Vasember, hozzátette: “A szuperhősök az egész életemet végigkísérték! A szüleim mindig is csak ezeket [a filmeket] akarták megnézni. Azt hiszem, a Bosszúállókat már vagy 20-30-szor láttam. A családom imádja őket. Nem is tehettem volna őket boldogabbá azzal, hogy ezt a projektet [Madame Web] választottam.”

Fennáll a veszélye annak, hogy ezek a neves karakterek soha nem töltik be Madame Webb szerepét, mivel a Sony saját univerzumában amilyen gyorsan feltűnnek a karakterek, olyan gyorsan feledésbe is merülnek. A stúdió még mindig keresi a siker kulcsát, mi kell egy jó képregényfilmhez.

A Madame Web a jelenlegi tervek szerint 2024. február 16-án kerül a mozikba.

Sydney Sweeney

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...