Főoldal Filmek Leleplezték Sydney Sweeney karaktere a Madame Web című filmben
Filmek

Leleplezték Sydney Sweeney karaktere a Madame Web című filmben

Végre kiderült, hogy a Marvel melyik karakterét játssza Sydney Sweeney.

763
Sydney Sweeney

Azt már tudjuk, hogy az Eufória sztárja, Sydney Sweeney kulcsszerepet fog játszani a jövőre mozikba kerülő Madame Web című filmben, de a bejelentés óta nem árulták el, hogy kit fog játszani a színésznő. Több találgatás is volt Sweeney szerepéről, de a szakma egyik legbiztosabb forrása most pontot tett az ügyre, és leleplezte ezt a titokzatos karaktert.

A Sony Pictures Madame Web-filmje körül még mindig nagy a titkolózás és bár néhány forgatási fotó megjelent az interneten, valamint állítólagos cselekményszivárogtatásról is olvasni lehetett, hivatalos bejelentést még nem kaptunk arról, hogy a Marvel Comics melyik karakterei mutatkoznak be a készülő spin-offban. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy Dakota Johnson játssza a címszereplő egyik változatát, és mostanra Sydney Sweeney társszereplő titokzatos szerepét is megerősítették.

A legutóbbi Hot Mic podcastjében Jeff Sneider tudni véli, hogy az Eufória sztárja “100%-ban” Spider-Woman szerepét játssza. Hogy a hős melyik inkarnációja, az nem világos, de a korábbi pletykák Julia Carpenterre utaltak.

A képregényekben Carpenter lett a második Madame Web, miután az eredetit, Cassandra Webb-et Sarah és Ana Kravinoff megölte. Ő vette fel a Spider-Woman köpenyét is, és a beszámoló alapján valami hasonlóra fog sor kerülni a jövőre érkező filmben is.

A nagy leleplezés után sokan arra gondolnak, hogy Olivia Wilde szólófilmjének is Sweeney lehet a főszereplője. A Sony Pictures tervében szerepel egy Spider-Woman film is, de egy ideje nem kaptunk friss híreket erről a projektről, Sneider azonban úgy tudja, hogy még mindig fejlesztés alatt áll, és véleménye szerint Sweeney játszhatja a főszerepet.

A Madame Web főszereplői Isabela Merced, Celeste O’Connor, Adam Scott, Emma Roberts és Tahar Rahim. A filmet rendezte S.J. Clarkson (The Defenders), a forgatókönyvet pedig a Morbius írói, Matt Sazama és Burk Sharpless szerezte.

A filmet nemrégiben 2024. február 16-ra tolták ki.

Sydney Sweeney
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.