Főoldal Filmek Rendezőre talált a Pokémon – Pikachu, a detektív folytatása
Filmek

Rendezőre talált a Pokémon – Pikachu, a detektív folytatása

Nagyon úgy fest, hogy ebből tényleg lesz valami, már a Pókémon - Pikachu, a detektív rendezője is megvan.

586
Pokémon - Pikachu, a detektív

Még február elején számoltunk be a hírről, hogy nem mondtak le teljesen a Pokémon – Pikachu, a detektív folytatásáról. Bár a kreatív csapat már otthagyta a filmet, ennek ellenére nem mondtak le a következő részről, s most úgy néz ki, hogy a régóta várt folytatás végre sínen van, hiszen már a rendezőt is kiválasztották.

A Deadline számolt be elsőként a hírről, hogy a Portlandia és a Baskets társalkotója, Jonathan Krisel tárgyalásokat folytat a Pokémon – Pikachu, a detektív 2. rendezéséről, a forgatókönyvet pedig Chris Galletta írja – erősítette meg a Legendary Entertainment egyik képviselője az IGN-nek.

A film fejlesztése egy hullámvasútra emlékeztet, hiszen a folytatást már 2019-ben megerősítették, még mielőtt az első részt egyáltalán a mozikban bemutatták volna. Az akkori hírek szerint Oren Uziel dolgozott volna a forgatókönyvön, aki korábban a 22 Jump Streeten és a Mortal Kombaton című filmek sztoriján is dolgozott.

A film rajongói azonban 2021-ben rossz híreket hallottak a bejelentett második részről, amikor a főszereplőt játsszó Justice Smith utalt rá, hogy a filmet törölték. “Azt hiszem, el kell temetnünk a reményeinket. Nem hiszem, hogy ez meg fog történni” – mondta Smith. A hosszú várakozás és a rossz hírek után egészen biztató hírek érkeztek az év elején, s minden úgy tűnik, hogy a stúdió is nagyon szeretné tető alá hozni a folytatást.

A Pokémon – Pikachu, a detektív minden idők legjobban teljesítő videójáték-adaptációja lett, amikor 2019-ben bemutatták a mozikban, amivel gyakorlatilag sikerült megtörni a hollywoodi átkot, hogy egy videójátékból nem lehet filmet készíteni. Később olyan filmek előzték meg Pikachu kalandját, mint például a Sonic, a sündisznó vagy a tavaly bemutatott Uncharted.

Pokémon - Pikachu, a detektív
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Will Smith
Filmek

Will Smith játszhatja a Pokémon – Pikachu, a detektív folytatásának a főgonoszát

Ti melyik szerepben néznétek meg szívesen Will Smith-et a Pokémon - Pikachu,...

maxresdefault 7
Filmek

Igazi nagyneveket dobtak be az élőszereplős Pokémon-film élére

A világ talán két leghíresebb képregényíróját sikerült leszerződtetni a filmhez.