x
Close


Közelgő események

Filmek

Még mindig dolgoznak a Pokémon: Pikachu, a detektív folytatásán, annak ellenére, hogy nincs kreatív csapat a film mögött

Kreatív csapat nélkül dolgoznak a Pokémon: Pikachu, a detektív folytatásán, és ez nagy baj.

Még mindig dolgoznak a Pokémon: Pikachu, a detektív folytatásán, annak ellenére, hogy nincs kreatív csapat a film mögött
  • PublishedFebruary 4, 2023

Egy ideje már nem hallottunk a Pokémon: Pikachu, a detektív folytatásáról, ezért sokan letettek Pikachu további nyomozásairól. Most viszont arról kaptunk hírt, hogy még nem kell temetni a franchise élőszereplős folytatását, mivel aktívan dolgoznak a következő részen. A probléma csak az, hogy kreatív csapat nélkül teszik mindezt, ami még probléma lehet.

Az első élőszereplős Pokémon-film pozitív kritikákat kapott, a rajongók és a kritikusok is kedvelték Ryan Reynolds szinkronhangjával készült filmet. A film tekintélyes 340 millió dolláros bevételt hozott világszerte, és sokan úgy tekintenek az adaptációra, ami megtörte a videójátékok átkát a filmvásznon. A fogadtatás és a bevétel után a folytatás magától értetődőnek tűnt, és még az első rész 2019-es bemutatója előtt bejelentették azt.

A Sonic, a sündisznó írója, Oren Uziel dolgozott a folytatás forgatókönyvén. A Polygon arról számolt be, hogy bár ő írta a vázlatot és a forgatókönyvet, már nem dolgozik a projekten. A Legendary Entertainment képviselője most viszont arról beszélt, hogy a Pokémon: Pikachu, a detektív 2. továbbra is “aktív fejlesztés alatt áll”. A stúdió további részleteket nem kívánt elárulni a projektről, többek között arról, hogy ki dolgozik a projekten. A The Pokémon Company nem kívánt nyilatkozni, és mondanom sem kell, ez felettébb érdekes.

Az első film írói, Benji Samit és Dan Hernandez nemrég megerősítették, hogy jelenleg nem veszik ki részüket a munkából. Ez is azt bizonyítja, hogy a The Pokémon Company mennyire védi az ikonikus franchise-t, nem kapkodnak el semmit, náluk nem a haszonszerzés az elsődleges cél, hanem hogy méltó folytatást kapjon a Pokémon: Pikachu, a detektív.

Sokak szerint köze lehet ahhoz is, hogy 2021 nyarán a Netflix megállapodást kötött egy élőszereplős tévésorozatról a The Pokémon Companyval. Időközben a Legendary társkiadója már nem a Warner Bros., hanem a Sony Pictures, ugyanakkor néhány filmcímet továbbra is megosztanak egymással. Bár okosabbak nem lettünk, hogy mikor mutatják be a folytatást, de az mindenképpen pozitívum, hogy nem törölték teljesen.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.