Főoldal Filmek Sydney Sweeney reagált a producer kijelentésére, hogy “nem tud színészkedni” és “nézhetetlennek” nevezte a romantikus komédiáját
Filmek

Sydney Sweeney reagált a producer kijelentésére, hogy “nem tud színészkedni” és “nézhetetlennek” nevezte a romantikus komédiáját

Sydney Sweeney korábban még nem vállalt romantikus komédiás szerepeket, de ettől még jól állt neki az Imádlak utálni.

269
Imádlak utálni
Forrás: Sony Pictures

Sydney Sweeney reagált egy producer tegnap tett kijelentésére, hogy „[Sweeney] nem tud színészkedni” és romantikus komédiáját „nézhetetlennek” nevezte. Sweeney kétszeres Emmy-díjra jelölt színésznő, és sokan az Eufória és A Fehér lótusz szerepeiről ismerik, de az idei évben már több mozifilmben is főszereplőt játszott.

A Variety hozta le, hogy Sweeney reagált egy kritikára. A színésznő szomorúnak találta a producer megjegyzéseit, mert „egy olyan nő, akinek lehetősége van megosztani szaktudását és tapasztalatait, inkább arra használja, hogy támadjon egy másik nőt.” Miután ez a producer „évtizedeket” töltött az iparban, Sweeney szerint viselkedése „szégyenletes.”

Milyen szomorú, hogy egy olyan nő, akinek lehetősége van megosztani szaktudását és tapasztalatait, inkább arra használja, hogy támadjon egy másik nőt. Ha ezt tanulta meg az iparban töltött évtizedek alatt, és úgy érzi, ezt kell tanítania a tanítványainak, az szégyenletes. Hogy igazságtalanul becsmérli egy másik női producer munkáját, sokat elmond Ms. Baum karakteréről.

Sydney Sweeney

Carol Baum nemrégiben kritizálta Sweeney-t. Ahogy a színésznő említi, Baum évtizedek óta producerként dolgozik, korábbi munkái között szerepel a Repülj velem!, a Felhők közül a nap, a Két test egy lélek és a Buffy, a vámpírok réme. Baum korábban megjegyzéseket tett Sweeneyre, hogy „Nem értem Sydney Sweeney-t.” Konkrétan az Imádlak utálni című filmre utalt ebben a kijelentésében, amit „olyan romantikus komédiának” nevezett, „ahol utálják egymást” és „nézhetetlennek” minősített. Baum azt is állította, hogy Sweeney „nem szép” és „nem tud színészkedni.”

Erős kritikát fogalmazott meg Baum, legyen szó bármelyik színészről, de különösen kegyetlennek tűnnek Sweeney esetében. A színésznőt többször támadták már, főként az HBO saját gyártású sorozata után, ahol sok meztelen jelenetben is feltűnt. A sorozat mérföldkőnek számított Sweeney karrierjében, de egyben átok is.

Imádlak utálni
Forrás: Sony Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sydney Sweeney
Filmek

Kiszemelték a Sydney Sweeney főszereplésével készülő Barbarella rendezőjét és íróit

Képregényekben jártas író és rendező dolgozhat a Barbarella feldolgozásán.

Madame Web
Filmkritikák

Madame Web kritika

Van-e még értelme a Sony univerzumépítési próbálkozásainak?

Immaculate
Előzetesek

Sydney Sweeney ördögi erőkkel harcol az Immaculate hátborzongató előzetesében

Sydney Sweeneyvel a főszerepben az Immaculate egy amerikai pszichológiai horrorfilm.