Főoldal Előzetesek Sydney Sweeney ördögi erőkkel harcol az Immaculate hátborzongató előzetesében
Előzetesek

Sydney Sweeney ördögi erőkkel harcol az Immaculate hátborzongató előzetesében

Sydney Sweeneyvel a főszerepben az Immaculate egy amerikai pszichológiai horrorfilm.

281

A Neon stúdió Immaculate című filmjének első előzetesében egy apácát játszik Sydney Sweeney, akinek démoni problémákkal kell szembenéznie. A Michael Mohan által rendezett filmben Sweeney egy hívő, vallásos nőt alakít, aki egy kísértetjárta, kívülről festői szépségűnek tűnő vidéki olasz kolostorba költözik.

A film Ceciliát (Sweeney) követi, egy fiatal nőt, aki apácának készül. Amikor kiderül a lányról, hogy terhes, a zárdában többen arra gondolnak, hogy isteni csoda történt, s szeplőtelen megfogant. De mivel ez egy horrorfilm, hamarosan nagyon rejtélyes dolgokra lesznek figyelmesek: emberek leesnek a magasból, és különös alakok próbálják megfojtani Ceciliát.

A forgatókönyvet írta Andrew Lobel, a filmet rendezte Michael Mohan, aki a 2021-es A kukkolók című filmnél már dolgozott a színésznővel, amelyben Sweeney szintén főszereplőt játszott; de Simona Tabasco, Alvaro Morte és Benedetta Porcaroli is főszerepet kap az új filmjében.

A film egy fordulat Sweeney számára az utóbbi alakításai után. Az HBO Eufória című sorozatával robbant be, majd romantikus vígjátékokban tűnt fel, legutóbb pedig a nagy sikernek örvendő Imádlak utálni című mozifilmben alakított nagyot Glen Powell mellett.

A Neon továbbra is a horror műfajában marad. Szerdán a stúdió bejelentette, hogy megvásárolta Steven Soderbergh rendező Presence című kísértetfilmjét a Sundance-től. A film forgatókönyvét írta David Koepp, amely egy család történetét meséli el, akik beköltöznek egy házba, és rájönnek, az kísértetjárta, de lehet, hogy valami másról van szó.

A filmet március 22-én mutatják be az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sydney Sweeney
Filmek

Kiszemelték a Sydney Sweeney főszereplésével készülő Barbarella rendezőjét és íróit

Képregényekben jártas író és rendező dolgozhat a Barbarella feldolgozásán.

Madame Web
Filmkritikák

Madame Web kritika

Van-e még értelme a Sony univerzumépítési próbálkozásainak?