x
Close


Közelgő események

Filmek

Suicide Squad – a leleplezés

A nyár egyik legjobban várt filmjéből a nyár (sokak szerint) legrosszabbja lett.

Suicide Squad – a leleplezés
  • Publishedaugusztus 8, 2016

A nyár egyik legjobban várt filmjéből a nyár (sokak szerint) legrosszabbja lett. Szinte minden oldalról záporoznak a rossz kritikák: a nagy többség még arra sem hajlandó, hogy filmként ismerje el az alkotást. Nálunk sem volt Bence elragadtatva a filmtől, de erről bővebben olvashattok kritikánkban.

A mozi minőségéről vitatkozni nem érdemes, hiszen az egyértelmű: nem azt kaptuk, amit vártunk. Azonban az már teljesen más kérdés, hogy mennyire volt rossz a film. Véleményem szerint egy hibás, gyenge lábakon álldolgáló műről van szó, amelyen meglátszanak a produkció körüli problémák, valamint az eszeveszett nagy siettség.

A problémáról a The Hollywood Reporter összeállított egy rendkívül érdekfeszítő és részletes anyagot, melyben lerántják a leplet a film körüli rohanásról, az összeütköző érdekekről és egókról, valamint az óriási nyomásról, ami a stúdióra és az alkotókra nehezedett.

Akit érdekel a cikk, az a következő linket megtalálhatja, természetesen angol nyelven:

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/suicide-squads-secret-drama-rushed-916693

Forrás: The Hollywood Reporter

Written By
Orosz Ferenc

Filmes újságíró, hazai és külföldi kiadványoknál egyaránt. Általában kritikákat közlök, valamint filmfesztiválokról tudósítok. Emellett filmesként is tevékenykedem, többnyire írói/rendezői pozícióban.