Főoldal Játékok Story trailert kapott a The Last of Us Part II
JátékokBREAKING

Story trailert kapott a The Last of Us Part II

A Naughty Dogtól érkezett friss képsorok megpróbálják szorosabbra fűzni a szálakat az előzménnyel.

443

A Naughty Dogtól érkezett friss képsorok megpróbálják szorosabbra fűzni a szálakat az előzménnyel.

Nincs túl jó periódusa a Naughty Dognak. Előbb kénytelenek voltak elhalasztani a The Last of Us Part II megjelenését, aztán a játékból érkezett szivárgások keserítették meg a fejlesztők sorsát. Ráadásul az internet népe úgy tűnik kereszttűzbe vette a brigádot.

A támadások egy része azokra a kitalált vádakra épült, miszerint az elkeseredett, agyondolgoztatott fejlesztők pakolták ki a fent említett anyagokat, s emiatt dühödt rajongók pötyögték tele az internet fórumait, a gyerekrabszolgák által legyártott okostelefonjaikról. Ebből csak annyi igaz, hogy a Naughty Dognál méretes crunchok vannak, ahogy a AAA stúdiók mindegyikénél (sőt akár itthon is) az elmúlt 15-20 éveben. Az ügy másik része még súlyosabb – ha a homofóbiát (az előzmény ismeretében ismerhetjük az Ellie-t körüllengő nemi hovatartozási kérdést) nem is számoljuk, a játékosok azt próbálták számon kérni a fejlesztőkön, hogy miért nem az ő kényük kedvük szerint alakul a történet. Mindezt úgy, hogy a teljes sztorinak csak töredékét ismerik, legfeljebb a kiszivárgott jelenetekben látható méretes fordulatokat, de azok kontextusát nem.

Nem kívánunk részt venni ebben a sárdobálásban, továbbra is nagyon várjuk a játékot és aki hasonlóan érez, nyugodtan nézze meg a most frissen kiadott story trailert. Nincs benne spoiler, mint a kiadáshoz közel közzétett anyagok többségében, már ismert jeleneteket és ismert képek mozgó változatait kapjuk, amelyek így összevágva megpróbálják a hamarosan megjelenő játékot összefűzni az előzménnyel.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Rise of the Ronin
Játéktesztek

Rise of the Ronin teszt

Tesztünk az új PlayStation 5 exkluzív szamurájos játékról.

PlayStation 5
PlayStation

Kiszivároghattak a PS5 Pro részletei, brutálisan erős konzol jöhet

A pletykák szerint akár 2024 karácsonyán érkezhet az új PlayStation 5 Pro.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.