Stílusos képekkel vette kezdetét a Dark Phoenix forgatása

Az X-Men: Dark Phoenix rajtját követően képek és bejelentések hada lepte el az internetet. James McAvoyé a legjobb beköszönő videó.

Az X-Men: Dark Phoenix rajtját követően képek és bejelentések hada lepte el az internetet. James McAvoyé a legjobb beköszönő videó.

Rögtön a Dark Phoenix első forgatási napján visszatértek a franchise egy ikonikus helyszínére? Minden jel arra utal, hogy Charles Xavier iskolájában járunk, ott is egy igen nagy veszéllyel bíró szobában. Az események felgyorsultak, hiszen a 20th Century Fox a napokban jelentette be, hogy az új X-Men-filmet Simon Kinbergre bízza, és rá pár napra akcióba is lendült a stáb. Az első képen még csak építkezés nyomait látni, de egyesek úgy vélik, hogy az X-Men: Apokalipszis végén látott úgynevezett Veszély Szobát húzzák éppen fel.

A másik képen magát a főszereplőt, Sophie Turnert látni egy rajongóval az oldalán.

A összes kép eltörpül James McAvoy videója mellett, aki stílusosan jelentette be, hogy bizony ő is ott lesz a Dark Phoenix-ben. Nézzétek!

He approaches. #charlesxavier #xmen #darkpheonix

James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) által megosztott bejegyzés,

De McAvoyon kívül visszatér Michael Fassbender és Jennifer Lawrence is, hiszen a stúdiónak újabb szerződést sikerült aláírnia a két hollywoodi sztárral.

A cikkhez kapcsolód hír, hogy az Omega Underground csapata kiszúrta, hogy Josh Boone rendező elkezdte követni az iZombie sorozat szereplőjét, Kimi Alexandert Twitteren. Elképzelhető, hamarosan bejelentés jön, ugyanis a közelmúltban Alexander Instagramon többször is utalt rá, hogy több sci-fi meghallgatáson is részt vett, talán szerepet kapott az Új Mutánsokban?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Gal Gadot, a Wonder Woman sztárja meglepően kevés pénzt kapott az első három DC filmjéért!

Next Article

Kirúgták Phil Lord és Chris Miller rendezőket a Han Solo-film székéből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!