Főoldal Előzetesek A mumus előzetesére még Stephen King is azt mondta: nagyon ijesztő
Előzetesek

A mumus előzetesére még Stephen King is azt mondta: nagyon ijesztő

Ezt sötétben kell megnézni! A mumus előzetesétől garantáltan becsináltok.

449

Miután A mumus című filmet a streamingszolgáltató helyett a mozikban fogják bemutatni, a marketinggépezet nagyobb fokozatra kapcsolt. Ma hajnalban már láttunk néhány jelenetet Stephen King regényének legújabb feldolgozásából, este pedig befutott a nagy előzetes is, amitől garantáltan összecsináljátok magatokat.

Az eredeti tervek szerint A mumus a Hulu streamingszolgáltatón jelent volna meg, de nemrég elcserélték mozibemutatóra, és a tervek szerint 2023. június 2-án kerül bemutatásra. A Disney és a 20th Century Studios kétségtelenül arra számít, hogy a Démonok között mintájára hasonló sikereket érnek el Stephen King adaptációjával, és a nyár horrosikere lesz A mumus.

A 20th Century Studios és a 21 Laps online is elérhetővé tette A mumus című horror-thrillerének első előzetesét és poszterét, miután tegnap este a FOX élőben közvetítette az amerikaifutball-szövetség NFC bajnoki döntőjét. Csak egy kis ízelítőt kaptunk abból, hogy mi vár ránk a mozikban, de már most rettegünk. A bestseller író, Stephen King fejéből kipattant ötlet alapján a középiskolás Sadie Harper és húga, Sawyer életét mutatja be a film, akik még mindig nem heverték ki anyjuk elvesztését. A gyerekek sok támogatást kapnak édesapjuktól, Willtől, aki egyben terapeuta, miközben saját fájdalmával küzd. Amikor egy kétségbeesett páciens váratlanul megjelenik náluk, hogy segítséget kérjen, egy félelmetes természetfeletti lényt hagy hátra, ami családokra vadászik, és áldozatai szenvedéséből táplálkozik.

A főszereplők között az Obi-Wan Kenobi című Disney+ sorozat gyerekszínésze, Vivien Lyra Blair, továbbá Sophie Thatcher, Chris Messina, Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hamilton és David Dastmalchian látható.

A mumus rendezője Rob Savage (Az utolsó rítus), Scott Beck & Bryan Woods. Stephen King novellája alapján a forgatókönyvet írta Scott Beck & Bryan Woods (Hang nélkül) és Mark Heyman (Fekete hattyú).

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A mumus
Filmkritikák

A mumus kritika

Milyen lett a legújabb Stephen King-adaptáció? Van okunk félni a mumustól?

A mumus
Előzetesek

Magyar szinkronnal is a frászt hozzák ránk A mumus új előzetesében

Már láttuk a filmet a CinemaConon, és tényleg az idei év egyik...

A mumus
Előzetesek

Új, hátborzongató előzetest kapott A mumus, a film, amit még Stephen King is ijesztőnek talált

Az idei év egyik legfélelmetesebb filmjének ígérkezik A mumus, ami alatt még...