Főoldal Filmek Dave Bautista elmesélte, hogy mire készül James Gunn a DC Univerzummal, és milyen szerepet kaphat ebben az új univerzumban
Filmek

Dave Bautista elmesélte, hogy mire készül James Gunn a DC Univerzummal, és milyen szerepet kaphat ebben az új univerzumban

Dave Bautista és James Gunn már beszélt a DC Univerzum tervéről, és talán holnap bejelentést is kapunk.

552
Dave Bautista

A galaxis őrzői sztárja, Dave Bautista megerősítette, hogy James Gunn és Peter Safran a DC Univerzum teljes rebootján dolgozik, és a DC Studios társvezetőivel már arról is beszéltek egy keveset, hogy milyen szerepet találnának neki ebben az új univerzumban.

A rajongók még mindig várják a hivatalos tájékoztatást a DC Studios társvezetőitől, James Gunntól és Peter Safrantól, hogy milyen terveket dolgoztak ki a DC Univerzummal kapcsolatban. A Warner Bros. Discovery új vezetője azt kérte tőlük, hogy dolgozzanak ki egy 8-10 éves tervet, aminek mentén elindulhatnak. Eddig hivatalosan csak egy új Superman-filmet jelentettek be, de a pletykák szerint kedden lesz egy újabb bejelentés.

De még a holnap lehetséges bejelentés előtt Dave Bautista elszólhatta magát, miszerint a DC Univerzumot a nulláról fogják újjáépíteni, vagyis minden, amit eddig láttunk, megy a levesbe. A galaxis őrzői színésze már korábban utalt rá, hogy szívesen eljátszaná Batman egyik gonosztevőjét. Az Insidernek adott interjúja során feltették a kérdést Bautistának, hogy még mindig szívesen belebújna Bane bőrébe?

Egyszerűen nem tudom, hogy bírnám-e a fizikai szerepet, és nem hiszem, hogy elég hosszú életem lenne ahhoz, hogy előre tervezzek a filmekkel.

Beszéltem James-szel erről, az irányról, amit elterveztek, hogy teljesen újraindítja az egész univerzumot. A nulláról építkezik, és mindent fiatalabbá és frissebbé tesz, és szerintem ez az ideális út.

Dave Bautista

Ez aligha meglepő, ha figyelembe vesszük mindazt, ami Henry Cavill bejelentése után történt. A színész a Black Adam után megerősítette, hogy visszatér, majd kinevezték a DC Studios új vezetőit, akik cáfolták, hogy a színésznek lenne szerződése. Ezek után Gunn pedig megerősítette az új Superman-filmet, de Cavill nélkül. Csak találgatni tudunk, de Jason Momoa és Zachary Levi bízik benne, hogy megtarthatják a szerepüket, ahogy arra az Aquaman sztárja már utalt múlt héten.

Dave Bautista
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.