Főoldal Filmek Star Wars találkozó és jótékonykodás egy helyen
Filmek

Star Wars találkozó és jótékonykodás egy helyen

Országos Star Wars Rajongói Találkozóra invitálunk benneteket, a budapesti Pólus Moziban.

739

Országos Star Wars Rajongói Találkozóra invitálunk benneteket, a budapesti Pólus Moziban.

Kövesd a Facebook eseményt: https://goo.gl/FL2iPe

Egész napos programra invitálnak mindenkit a szervezők. Játékok, előadások, vetítések, sok vendég, jelmezek és rengeteg élmény, az igazi rajongónak kötelező jelleggel! A rendezvény időpontja 2018. május 5., szombat, 10.00 óra, helyszíne pedig a: Pólus Mozi  (1152 Budapest, Szentmihályi út 131).

A rendezvény belépőjegyeinek ára: Felnőtt: 1.500.- (tagságival 1.200 Ft) Gyerek: 1.000.- (tagságival 800 Ft)

A szuper programokon kívül, már csak azért is érdemes ellátogatni a helyszínre, mert a rendezvény bevételéből a Bethesda Gyermekkórház Égéssérült Gyerekeket Ellátó Országos Központja részesül támogatásban!

Tervezett program:

-1. terem: 11.00-tól Előadások – változatos témák a messzi-messzi galaxisból 13.00-tól Sötét oldal – Beszélgetés az alkotókkal és vetítés

-2. terem: 10.00-tól Konzolos játékok – Retro konzolos játéklehetőség a nyolcvanas-kilencvenes évek legendás kiadványaival és gépeivel (C64, Sega, Atari, Nintendo64), és persze a Battlefront II-vel, amit mozivászonra vetítve is kipróbálhatsz.

-3. terem: 10.00-tól Gyerek és felnőtt-játszóterem – Kicsik és nagyok ezen a helyszínen egyaránt találhatnak egy sor olyan asztali játékot, amiket szívesen kipróbálnának. Lesz itt X-Wing Minatures, Star Wars Destiny, és persze a vadonatúj Star Wars Legion is. Lehet majd Dejarik-sakkozni, a kicsiknek lesz memória-játék verseny, bemutatunk egy saját fejlesztésű társasjátékot, de nem maradhat el a színezés és a csillámtetkó sem.

-4. terem: 10.00-tól Dokumentumfilmek, interjúk 1976-tól napjainkig 13.00-tól Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet (Bónusz – díjtalan – vetítés a rendezvény látogatóinak)

-5. terem: 11.00-tól színpadi műsor – Beszélgetések a meghívott vendégekkel (Csernák János, Fazekas Attila, Szatory Dávid), kvízjátékok Star Wars-os nyereményekért, rövid előadások és dokumentumfilmek. (További vendégek bejelentése várható a Facebook eseménynél az elkövetkező napokban.)

-Előtér-folyosók: 10.00-tól cserebere, kirakodó vásár, fotófal, és egyéb játéklehetőségek (várhatóan LEGO-s aktivitásokat is ki lehet majd próbálni)

Ha szeretnél jelentkezni önkéntes szervezőnek, akkor az alábbi e-mail címen teheted meg: [email protected] Várunk tehát május 5-én a budapesti Pólus Moziban!

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...