Wide Screen
Image default
Gamer

Star Wars játék az áprilisi Gold kínálatban!

A Microsoft viszonylag korán lelőtte, mivel is fogja elkényeztetni az Xbox Live előfizetőket a jövő hónapban. Most sem maradnak ki a jó játékok, igaz a retro felé vesszük az irányt áprilisban.

A retro közül kitűnik a Technomancer, amely már az új generációs konzolokra készült, így ízig-vérig egy next-gen játék az alacsony költségvetése ellenére is. Nem egy világmegváltó alkotás, semmilyen kategóriában nem mutat újat, viszont egy jó iparos munka. A történet érezhetően több másik címből merített, véleményünk szerint így is érdemes azonban kipróbálni, főleg hogy az előfizetés mellé csapják.

Az Xbox One frontot erősíti még az Outcast: Second Contact, amelyben az 1999-es Outcast játék felújított változatát köszönthetjük. Ennek történelmileg hatalmas jelentősége volt, ugyanis a nyitott világú játékok alapköveit rakta le.

Térjünk hát át a hónap érdekesebb részére, az Xbox 360 játékokra. A microsoft üzletpolitikája és a visszafele kompatibilitás miatt ezeket az Xbox One-os felhasználók is élvezhetik. Talán a hónap legfontosabb ingyenes alkotása a Star Wars Battlefront 2. A félreértések elkerülése végett, ez nem a DICE által gyártott gyönyörű játék, ez az eredeti melynek a grafikája ugyan már egy picit megkopott a kor szelleméhez képest. Hangulatában viszont teljes mértékben kárpótol minket.

A másik alkotás, amely a hónap második felétől lesz elérhető az a Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 amely leginkább a botrányai miatt vált híressé, azonban ezektől eltekintve egy teljesen játszható és szórakoztató produktum.

Ebben a hónapban is megéri Xbox Live előfizetőnek lenni.  A játékok már magukban egy jó indokot adnak erre, viszont például a nemrég megjelent The Division 2 is ilyen formában teljesedik ki egészen.

Még több a témában...

Itt az első hivatalos kép a Han Solo filmből!

Plesovszki Nándor

Egy korábbi Star Wars színészt erősítettek meg Rogue One cameora

Orosz Ferenc

Újabb Seria-A licenekkel bővül az e-Football PES 2020

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább