Close


Közelgő események

Filmek

Star Wars: Episode VIII: 3 lehetséges filmcím

Minden nap egyre közelebb vagyunk, hogy megtudjuk, mi lesz a következő Star Wars film címe. A találgatások már beindultak, de még hivatalosan nem erősítették meg egyiket sem.

Star Wars: Episode VIII: 3 lehetséges filmcím
  • PublishedMay 5, 2016

Minden nap egyre közelebb vagyunk, hogy megtudjuk, mi lesz a következő Star Wars film címe. A találgatások már beindultak, de még hivatalosan nem erősítették meg egyiket sem.

A külföldi filmes portál szellőztette meg mind a három címet, amelyek esélyesként pályáznak a Star Wars 8 főcíméért. Az egyik jobb, mint a másik.

A film forgatása februárban folytatódott Angliában – pár jelenetet már felvettek tavaly ősszel, főleg Luke Skywalker magányos filmkockáit – , de gyorsan átköltöztek a szomszédos országba. Az Erő ugyanis Horvátországban, pontosabban Dubrovnik városban van már. A teljes stáb itt van már, és elkezdték a díszleteket felhúzni, beindultak a próbák is.

A most következő pletykát a Reddit indította be. Ők már több elmélettel is előálltak, köztük azzal is, hogy mi lehet Rey szerepe a filmben. Olvashattunk ötletes, és egészen őrült gondolatokat is a szaklapon.

A legutóbbi hír szerint, ez lesz a filmcím: Star Wars: Echoes of the Dark Side. A film pokolian hasonlít a Star Wars: Empire Stikes Back-re. A képek és az előzetes forgatókönyv alapján nem csak a cím hasonlít rá, hanem a történet is hasonló az ötödik részhez.

A másik filmcímért még márciusba kell visszautaznunk, akkor robbant az interneten, hogy Star Wars: The Tale of the Jedi lesz a titulus. Ez is egészen logikusnak tűnik, főleg a legutóbbi képek alapján, ahol épp a jedik templomát építették fel.

star-wars-episode-8-rian-johnson

 

Végezetül a harmadik versenyző: Star Wars: The Order of the Dark Side. A film címéből itt is következtetni lehet, hogy valami hasonló fog történni, mint ami a Birodalom visszavágban történt. Kylo Ren elbukott az új trilógiában, de a folytatásban visszatér, s még erősebb lesz. Snoke Legfőbb vezér befejezi a kiképzését, s Sith lovagot nevel tanítványából. Ehhez a másik oldalnak is lesz egy-két szava, Luke pont ezt tervezi Rey-jel; akiről idő közben azt is megtudtuk, maga a színésznő árulta el, hogy Rey soha nem lesz igazi jedi, csak jól tud bánni az erővel.

A fenn leírtak spekulációk, nem hivatalosak egyelőre. Csak saját felelősségedre tekints komolyan erre a cikkre.

UPDATE1: Azóta amúgy kaptunk egy “hivatalos” képet is, hogy mi a legtutibb filmcím az Episode VIII-hoz. Nektek melyik tetszik, mi lesz szerintetek a film végleges címe?

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.