Főoldal Filmek A Star Wars 8 további titkokat tár fel Rey-ről, Finn-ről és Poe-ról
Filmek

A Star Wars 8 további titkokat tár fel Rey-ről, Finn-ről és Poe-ról

A rendező szeretne többet megtudni a főszereplőkről, ezért Rey, Finn és Poe is nagyobb feladatot kap a folytatásban.

934

A rendező szeretne többet megtudni a főszereplőkről, ezért Rey, Finn és Poe is nagyobb feladatot kap a folytatásban.

A 2015-ös év nagy kasszasikere volt az új Star Wars trilógia első része, Az ébredő Erő, melyben a rajongók megismerkedhettek Rey-jel (Daisy Ridley), akit behatóan átjár az Erő, Finn-nel (John Boyega), az áruló rohamosztagossal, akit gyerekkorában elszakítottak a szüleitől, és az Ellenállás legjobb pilótájával, Poe Dameron-nal, akit Oscar Isaac játszott a vásznon. Bizonyos dolgokra választ kaptunk a hetedik részben, de a legtöbb kérdés megválaszolatlan maradt, így mindenki a folytatást, a Star Wars 8-at várja. Rian Johnson a film rendezője a legújabb interjújában elárulta, hogy a folytatásban többet megtudunk az új hősökről.

A USA Today-nek adott nyilatkozatból megtudtuk, hogy bár a film forgatása tavaly júliusban véget ért, de az utómunkák még jelenleg is tartanak. A rendező elárulta, hogy a trilógia folytatásában nem pusztán a karakterek háttértörténetét ismerhetjük meg, de néhány titkukra is fény derül:

Többet akartam megtudni valamennyiükről, és ami nem csak a háttértörténetre és információra terjed ki. Ki kell találnunk, hogy most mi a legnagyobb kihívás a szereplőknek, amit odadobhatunk nekik, és megfigyelhetjük őket, hogy miként tudják kezelni a dolgokat.

A Disney és a Lucasfilm hivatalosan még mindig nem árult el semmit a film szinopszisáról, sőt, még a hivatalos címet sem fedték fel, pedig két évvel korábban ilyenkor már nagyban ment Az ébredő Erő marketinggépezete. A Reddit felhasználói továbbra is állítják, hogy a film története A Birodalom visszavághoz fog hasonlítani: Luke Skywalker-rel ellentétben most Rey lesz a padawan, akiből jedit kell nevelni, de ezúttal nem Yoda lesz a mester, hanem Skywalker. Különös egybeesés, hogy Luke-hoz hasonlóan Rey sem tudja befejezni a tanulást, mert barátait (Finn és Poe) Kylo Ren (Adam Driver) fogságba ejti. Arról is olvashattunk, hogy Rey valójában Anakin Skywalker reinkarnációja, újraszületése az Erőben. Természetesen Rian Johnson ezeket soha nem erősítette meg, mindössze annyit fűzött hozzájuk, hogy szeretné, ha a történet annyira vicces lenne, mint az eredeti trilógiáé volt.

A kreatív munkát játéknak éreztük, miközben létfontosságú volt, hiszen gyerekként nagyon sokat jelentett a film nekem. Azt akarom, hogy a film utat törjön magának, vicces legyen, valamint Az ébredő Erő és az eredeti Star Wars-filmek nyomdokaiba lépjen.

Johnson-nal készített korábbi beszélgetésben megtudhatjátok azt is, miért gondolta úgy, hogy az Episode VII és az Episode VIII rész között most nem fognak évek eltelni, hanem rögtön ott folytatják, ahol befejezték az előzőt, valamint bővebben beszélt Rey-ről is, aki csak most kezdi igazán felfedezni a benne rejlő potenciát.

A Star Wars 8 előzetese valamikor tavasszal érkezhet, bár Mark Hamill állítása szerint erre már januárban sor kerül, de ami biztos, hogy a bemutató 2017. december 15-én lesz.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Disney még mindig nem mondott le arról, hogy elkészüljön A Karib-tenger kalózai Margot Robbie főszereplésével

Jerry Bruckheimer most megerősítette, hogy nem egy, hanem tényleg két különböző film...