Wide Screen
Image default
Filmek

Stan Lee is elmondta a véleményét az új Pókemberről

A Marvel Comics legendája, Stan Lee is megosztotta véleményét a Tom Holland-féle Pókember szerepről.

A Marvel Comics legendája, Stan Lee is megosztotta véleményét a Tom Holland-féle Pókember szerepről.

Mint már annyiszor leírtuk, az Amerika kapitány: Polgárháború-filmmel kezdetét vette a Marvel harmadik fázisa, amelyben találkozhattunk Fekete párduccal (Chadwick Boseman) és az új Pókemberrel (Tom Holland) is. A két új karakter közül Pókember fog előbb visszatérni a mozikba, ugyanis az első különálló filmje már jövő nyáron, július 7-én érkezik.

Korábban Stan Lee már elárulta, hogy az egyik kedvenc képregényfilmje az első Pókember, mert az volt az első, és ott érezte a legnagyobb kihívást. Egy addig ismeretlen vizekre evezett a filmes szakma, nem tudták, hogy a nézők örülni fognak-e Pókembernek a vásznon.

A Tom Holland alakításában készülő Pókemberrel a Polgárháború felén találkozhattunk, mikor Tony Stark (Robert Downey Jr.) felkereste őt Brooklyn-i lakásán, hogy erősítse a Vasember csapatot. Különös kapcsolat alakul ki Vasember és Pókember között, ami a Hazatérésben csak tovább fog erősödni. Denverben a Comics Con alatt kérdezték meg Stan Lee-től, hogy mit gondol Tom Hollandről:

Ó, csodálatos, vele voltam a minap. Nagyszerű! Nem hiszem el. Olyan, mintha létrehoztuk volna a Pókembert és utólag derült volna ki, hogy ő Tom. Elképesztő!

Nem csak Stam Lee az egyedüli hollywoodi sztár, aki odáig van az új Pókemberért. Talán Póki az egyik legnépszerűbb képregény arc. Minden korosztály ismeri, és szereti a közkedvelt és barátságos Pókembert. Chris Evans és James Gunn is szót adott már, hogy ez lesz az egyik legjobb Pókember-film, amit valaha készített a Marvel. Tom Hollandtól keresve sem találhattak volna jobb színészt erre a szerepre.

Ha valakit érdekel a teljes interjú, amit Stan Lee adott, akkor a cikk tetején található videót megnézheti.

Még több a témában...

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Kévés Bence Mihály

BÉTATESZT: Ilyennek láttuk a Marvel’s Avengers bétáját

Szarka Roland

Rachel Morrison ütemezési gondok miatt nem tudja vállalni a Fekete Párduc 2. fényképezését

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat