x
Close


Közelgő események

Filmek

Sorozatnak indult Nova bemutatása, de ebből is film készül egy jelentés szerint

Eredetileg Disney+ sorozatában mutatták volna be Novát, de végül mozifilm mellett döntöttek.

Sorozatnak indult Nova bemutatása, de ebből is film készül egy jelentés szerint
  • Publisheddecember 27, 2022

Legutóbb arról kezdtek beszélni, hogy az Éjjeli Vérfarkashoz hasonlóan Nova is egy különleges kiadást kap a Disney+-on, de a legfrissebb információk szerint a Marvel Studios megváltoztatta a célközönséget, és már mozifilmben gondolkodnak a készítők. Hivatalosan még nem jelentették be, hogy Nova is feltűnik hamarosan, ezért kezeljük fenntartásokkal a mostani hírt.

A Marvel Studios tervéről eddig kevés szó esett, hogy mihez kezdenek a Nova Hadtest kiemelkedő harcosával, de 2022 elején megtudtuk, hogy a Holdlovag írójával fejlesztés alatt áll egy, a karakterre fókuszáló projekt. Amikor először felröppent a hír, többen is tudni vélték, hogy a projekt valószínűleg egy Disney+ sorozat lesz, nemrég pedig egy pletyka is megjelent a témáról, hogy valójában a sorozat egy különleges kiadást takar hasonlóan az Éjjeli Vérfarkas és A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás című kisfilmekhez.

Most egy MyTimeToShineHello névre hallgató bennfentes arról számolt be, hogy szintet lépett a projekt, s már a kozmikus hős bemutatására mozifilmben kerül sor. Hasonló cipőben jár az Armor Wars, ami eredetileg egy sorozat lett volna, de ősszel bejelentették, hogy mozifilmet kap Hadigép.

A Nova Hadtestet A galaxis őrzőiben ismerhettük meg, mad a gyors bemutatás után szárnyra kaptak az első pletykák, hogy Richard Rider az Őrzők mellett kaphat szerepet a folytatásban, de erre nem került sor, és James Gunn sem foglalkozott eddig még a karakterrel. A film feltehetően abból indul ki, hogy Thanos megtizedelte az univerzumot a Bosszúállók: Végtelen háború végén, és nem volt kivétel a Hadtest sem.

Bár a forrás rengeteg nagy bejelentésről számolt be a hivatalos bejelentés előtt, egyelőre kezeljük fenntartásokkal a leírtakat, mivel a stúdió részéről nem kaptunk bejelentést, hogy Nova érkezik.

Nova
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.