x
Sorozatok

A Holdlovag írójával egy Nova-projekten dolgozik a Marvel Studios

Nova saját projektet kap, ami akár film is lehet még.

A Holdlovag írójával egy Nova-projekten dolgozik a Marvel Studios
  • Publishedáprilis 5, 2022

A tavalyi évtől kezdve már nemcsak mozifilmekkel, hanem tévésorozatokkal is bővül a Marvel Moziverzum. Miután 2021-ben sikeres rajtott vettek a Disney+ sorozatai, a stúdió nagyobb fokozatra kapcsolt, magyarul megduplázza erőfeszítéseit. Az idei évben március végén mutatta be első sorozatát a Marvel Studios, de az év hátralévő felében érkeznek még új szuperhősök a képernyőre, mellettük pedig több projekt is fejlesztés alatt áll.

A Marvel Studios legújabb projektje a Holdlovag. Az Oscar Isaac főszereplésével készülő sorozat az akció-kaland és a pszichológiai-thriller projektek keveréke, ami kimondottan üdítően hat a korábbi projektek után. A legfrissebb hírek szerint a Marvel Studios a Holdlovag című sorozat írójával, Sabir Pirzadával közösen fejleszt egy projektet a nagy Novával a főszerepben.

Nagyon ígéretes projektnek tűnik a Holdlovag, és ezt a vezetők felismerték, ugyanis egy újabb feladattal bízták meg a sorozat készítőjét. A Deadline értesülései szerint Kevin Feige és társai egy Nova projektet fejlesztenek titokban, aminek élére a Holdlovag íróját ültették. Azt egyelőre nem tudni, hogy a projekt Disney+ egyik új sorozata vagy esetleg egy mozifilm lesz.

A karakter a Nova Hadtest intergalaktikus rendőri alakulat tagja, és már a 60-as években feltűnt a Marvel kockásain. A karakter képességei közzé tartozik a repülés és nagy erejével a múltban már harcolt a Skrullok ellen, akik komoly fenyegetést jelentenek a Marvel Moziverzum jövőjére nézve, erre először a Titkos Invázió című sorozatban kapunk majd bizonyítékot.

Nova
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.