Főoldal Filmek Sokkolni fog a hír, hogy ki lehet a Bosszúállók: Titkos háború főgonosza, feltéve ha igaz a pletyka
Filmek

Sokkolni fog a hír, hogy ki lehet a Bosszúállók: Titkos háború főgonosza, feltéve ha igaz a pletyka

Egy pletykáról van szó, de annál izgalmasabb, hogy ki lehet a Bosszúállók ellenfele a folytatásban.

73
Bosszúállók

Stílusosan zárjuk a 2022-es évet egy hatalmas pletykával, amely azt állítja, hogy tudomása van arról, ki lesz a Föld leghatalmasabb hőseinek ellenfele a Bosszúállók: Titkos háború című filmben. Az idei San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios bejelentette, hogy a Bosszúállók: A Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háború című filmet a Marvel Moziverzum 6. fázisában fogja bemutatni.

A cím alapján nyilvánvaló, hogy az első filmben a Bosszúállók Kang, a Hódító – és kétségtelenül számos variánsa – ellen küzdenek majd, de mi a helyzet a Titkos háborúvan? Ezzel a címmel két képregénysorozatot is bemutattak már. Az elsőben a The Beyonder elrabolta a hősöket és gonosztevőket a Földről, és saját szórakoztatására egymás ellen uszította őket. A másodikban egy invázió azzal végződött, hogy Doktor Doom uralkodott a multiverzum más és más valóságainak összeolvadása felett, és mindannyian összefogtak, hogy egy csavaros, új világot hozzanak létre.

A stúdió hivatalosan semmit nem árult el egyik filmről sem, de ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy mindkét képregényből adaptálnak majd ötleteket a készítők, de most a megbízható bennfentesnek számító @MyTimeToShineH azzal állt elő, hogy a film nagy gonoszát The Beyonder fogja alakítani.

A gonosztevő a Marvel Multiverzumon túli végtelen birodalomból, a Beyond-realmből származik, és minden egyet jelent vele, ami a Beyond-realmen túl van. Öntudatra ébredt, és egy mérhetetlen hatalmú lényt alkotott, akit The Beyonder néven ismerünk, és egyszerre az emberiség legnagyobb megmentője és fenyegetése. Az MCU-ban The Beyonder állítólag Kang, a Hódító egyik variánsa lesz, akit Jonathan Majors alakít, s így egy érdekes csavarral zárulhat a The Multiverse Saga.

A pletykák szerint A Kang-dinasztia Kang vereségével ér véget, és rögtön megtudjuk, hogy van egy még hatalmasabb variáns, ami remek kapocs lesz a következő Bosszúállók-filmhez. Ezt az elméletet nem erősítették meg, kezeljük fenntartásokkal, márcsak azért is, mivel egyszer már elsütötték ezt a Bosszúállók: Végtelen háború végén, amikor Thanos egy csettintéssel kiírtotta a fél univerzumot.

A Bosszúállók: Titkos háború 2026. május 5-én jön ki a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...

Disney
Filmek

A Disney-mesék és filmek valóságos helyszíneinek TOP 30-as listája

Kiadták a TOP 30-as listát, amivel találkozhatták a Disney-mesékben és filmekben.

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.