Sok új jelenetet hozott a Venom első tévészpotja

Megérkezett az októberi Venom első képernyőre szánt előzetese, benne pedig még több Carlton Drake jelenettel.

Megérkezett az októberi Venom első képernyőre szánt előzetese, benne pedig még több Carlton Drake jelenettel.

A most bemutatott Venom első TV Spotban a megannyi korábban látott jelenet közzé, azért fért egy eddig nem látott rész is, illetve a film főgonoszát játszó Carlton Drake (Riz Ahmed) is jóval több szerepet kapott a képernyőn, például láthatjuk, hogy miként próbálja levadászni a többi szimibotát.

Most már tényleg csak hetek választanak el bennünket a Sony Pókember univerzumában játszódó első spin-offjától, a Venomtól, így érthető a hype. Várhatóan a következő hetekben még több kis előzetest kapunk, amire nagy szükség van, hiszen a legtöbb rajongó meglehetősen szkeptikus a filmmel. Sokan úgy gondolják, a Venom nem működhet Pókember nélkül, ugyanis a két karakter a képregényekben és a rajzfilmekben szinte elválaszthatatlanok egymástól. Tovább nehezíti a Sony helyzetét, hogy a filmről még mindig nem derült ki, hogy milyen besorolást kap, de minden jel arra utal, hogy egy családbarát matinét kapunk, pedig már azon kezdtünk örvendeni, hogy véres és húsdarabokban gazdag képregényfilmet kapunk.

Az Élet Alapítvány vezetője, Carlton Drake lesz a film főgonosza, ő hozza létre az ember és szimbiota hibrideket. Erre utal a videóban a karakter azon kijelentése, hogy „az én teremtményem”. Maga Drake is egyesül egy szimbiotával, ő lesz Riot, de rajta és Venomon kívül még további szörnyek kapnak helyet a vásznon, azonban eddig hivatalosan nem esett arról szó, hogy Vérontó is köztük lenne. Woody Harrelson karakterét eddig homály fedi, csak találgatások vannak arra, hogy ki alakít majd a színész, de ahogy ő fogalmazott, az első rész csak amolyan felvezető lesz neki és karakterének, mert a folytatásra tartogatják. Tom Hardy éppen a napokban árulta el a szerződésének azt a részét, ami összesen három Venom részre vonatkozik, tehát ha a rajongók és a kritikusok jól fogadják az első részt, akkor további szimbiota filmekre van remény, mely egyikében garantáltan ott lesz Vérontó is.

Total
1
Shares
Previous Article

Itt a végső előzetes Predator – A ragadozó horrohoz

Next Article

Alec Baldwin lesz Thomas Wayne a Joker-filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!