Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Hardy több Venom-filmre is aláírt

Tom Hardy szerződéséről osztottak meg részletet, melyből az is kiderült, hogy összesen hány Venom-filmre írt alá.

A Venom bemutatója már nincs annyira távol, hiszen október elején tűzik képernyőre Tom Hardy főszerepében a Pókember univerzum első spin-offját. Ruben Fleischer rendező és Woody Harrelson is utalt már nyáron a Comic-Conon egy lehetséges folytatásról – pletykák szerint Harrelson karaktere Vérontó lesz -, de eddig Tom Hardy hivatalosan nem beszélt a folytatásról, vagy folytatásokról.

A Total Film ült le és beszélgetett a film főszereplőjével, aki elárulta, hogy összesen három filmre írt alá a Sonyval.

Nyitott vagyok bármire, ha folytatást akarnak. Három filmre szóló szerződést írtam alá a stúdióval. Tehát benne van a folytatás, de meglátjuk, hogy az emberek hogyan reagálnak rá. Szerintem ez egy nagyszerű karakter, imádtam mindkét karaktert játszani.

Ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy a Sony nagyon komoly tervekkel vágott neki a Pókember univerzum építésének, melyben jelenleg nem szerepel Tom Holland-féle falmászó, bár ez nem zárja ki egyszeri felbukkanását majd a jövőben. A Sony korábban már arról is beszélt, hogy több karakter önálló filmjén is dolgoznak, köztük Jackpot, Nightwatch, Kraven the Hunter és Mobios The Living Vampire. Azonban most a világ szeme a Venomon van, mert amennyiben jól teljesít a mozik kasszái előtt, akkor zöld lámpát biztosít a folytatásoknak és más projekteknek is.

A Venom bemutatója október 4-én lesz a magyar mozikban.

Még több a témában...

Mutatjuk, hogy mely filmek mikor érkeznek 2018-ban

Kévés Bence Mihály

[MEGERŐSÍTVE] Holnap érkezik az új Venom trailer a CinemeCon-on!

Kévés Bence Mihály

A Zombieland 2 első posztere leleplezte a film címét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább