Sok új forgatási képet kaptunk a Joker eredettörténetből

Több tucat képet kaptunk a Joaquin Phoenix-féle Joker eredettörténet mozifilmből, amit jelenleg is New York városban forgatnak.

Több tucat képet kaptunk a Joaquin Phoenix-féle Joker eredettörténet mozifilmből, amit jelenleg is New York városban forgatnak.

Szeptember óta több képet is kaptunk az új Jokerről, akit ezúttal Joaquin Phoenix színész fog megszemélyesíteni a karakter eredettörténetében. Jokerrel a rajongók az elmúlt évtizedekben többször is találkozhattak a szélesvásznon, azonban a karakter múltjáról, eredetéről nem sokat tudunk, még a képregényekben is egészen homályos múlttal bír Batman legnagyobb ellenlábasa. Most azonban ezzel az új résszel úgy is megismerhetjük a gothami bűnözőt, a gonosz bohócot, ahogy eddig a filmekben még soha, hiszen a film pont azt dolgozza fel, hogyan vált Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) a rettegett bohóccá. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Olvastad már őket?” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

A most kiszivárgott forgatási képeken a címszereplő mellett másik két mellékszereplő is feltűnik, Shea Whingham és Bill Camp karakterei, akik korábbi jelentés szerint a gothami rendőrséget erősítik majd a filmben. Ezt hivatalosan nem erősítették meg, de erre nincs is szükség már, ugyanis a most feltöltött képek ezt megerősítették. De az új képek nemcsak a két karakter szerepét erősítették meg, hanem még közelebbi fényképet kapunk Jokerről, akit még egy taxi is elcsap a felvételen. Ha eddig kételkedtünk volna abban, hogy Caesar Romero hajdani Joker karaktere inspirálta Todd Phillips rendező csapatát, akkor vessünk egy pillantást az új képekre.

Az új Jokert 2019. szeptember 16-án mutatják be az Egyesült Államokban.

Total
2
Shares
Previous Article

Brutális lett az Aquaman utolsó előzetese

Next Article
Mordály

Groot és Mordály közös sorozatot kaphat a Disney+ platformon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!