Sok-sok forgatási kép érkezett a Bosszúállók 4. újraforgatásról

Vagyis a legfrissebb hírek szerint valójában nem is csak újraforgatásról van szó, merthogy még nem készült el a Bosszúállók 4. befejezése.

Vagyis a legfrissebb hírek szerint valójában nem is csak újraforgatásról van szó, merthogy még nem készült el a Bosszúállók 4. befejezése.

A Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója óta mindenki arra kíváncsi, hogy milyen néven érkezik a folytatás, amire sajnos még mindig várnunk kell, előzetesről meg pláne nem érdemes beszélnünk. Most azonban a Just Jarednek sikerült pár képet készíteni a sztárokról, köztük lencsevégre kapták Paul Rudd, Chris Ewans és Scarlett Johansson színészeket. Johansson láthatóan visszatért korábbi hosszú vörös hajviseletéhez. De nem csak ő az egyetlen, aki egy korábbi viseletéhez tér vissza, Amerika kapitány is megszabadult a szakálltól, amivel legutóbb láttuk őt egy Marvel-filmben. Szinte biztos, hogy valamiféle időutazás lesz a Marvel Moziverzum huszonkettedik részében, bár vannak olyan elméletek is, hogy egy titkos géppel alternatív idősíkok között ugrálunk majd.

A Bosszúállók harmadik részét kihagyta Sólyomszem (Jeremy Renner), ahogy a filmből kiderült, házi őrizetben volt, de a folytatásban biztosan ott lesz a Bosszúállók között, akinek új karakteréről már tavaly szivárogtak képek. A színész is megérkezett a stábhoz, és új frizurájáról rögtön posztolt is egy képet Instagram-oldalára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Circling the wagons with my good friends @marvel @avengers #letsstretchbitches #hawkeye

Jeremy Renner (@renner4real) által megosztott bejegyzés,

Emlékezetek még arra az amerikai srácra, aki negyvennégyszer nézte meg a Végtelen háborút a mozikban? Nos, Russoék tavasszal egy különleges ajándékkal kedveskedtek a rajongónak, meghívták az újraforgatásra. A Nem The Infinity Watcher néven ismert úriember már Atlantában van, ahol jelenleg is folynak a munkálatok, és amiről Anthony Russo osztott meg egy képet a fivérek hivatalos Twitter-csatornáján.

A cím nélküli Bosszúállók 4. részt jövő áprilisban mutatják be a hazai mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
Darth Maul

Ilyen volt Darth Maul a Solo: Egy Star Wars-történetben

Next Article
Superman

Henry Cavill otthagyta a Superman szerepet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!