Skype Preview for Windows 10 Mobile már telepíthető

A Microsoft év elején jelentette be, hogy készülőben van a Skype UWP-és apja, ami minden asztali funkcióját elhozza mobilra és desktopra.

A Microsoft év elején jelentette be, hogy készülőben van a Skype UWP-és apja, ami minden asztali funkcióját elhozza mobilra és desktopra.

Nyáron a redmondi cég számos újítást hoz a Windows 10 rendszerhez. Nem csak funkcionális újdonságokat hoz majd az nniversary update nyáron, de sok újratervezett, univerzális applikációt is, amiket UWP-nek neveznek. Köztük van a Skype, a Paint és a File Explorer.

Mi is felraktuk és kipróbáltuk az új Skype-ot. Még nagyon kezdeti verzióban van, csak tesztelésre és kipróbálásra ajánlott a telepítése, vagy számolnod kell a preview miatt a hibákkal. Teljesen új dizájnt kapott a chat program. Nagyon jól áll az újratervezett fekete megjelenés mobilon. Sajnos az aksihoz nem kegyes a Skype még, brutális meríti, de csak ha használod a programot. A releaseig ezt még javítani fogják.

Telepítés menete:

  1. állítsd át fejlesztői módra a készüléket, Setting/Update & security/For developers/Developer mode
  2. töltsd le az appx fájlt,
  3. nyisd meg a File Explorerben mobilon a letöltött, vagy felmásolt fájlt,
  4. telepítés alatt válaszd a Yes-t,
  5. a háttérben települ (nincs semmilyen jelzés) az új Skype, akár több percet is igénybe vehet, mire látod az eredményt.

A feltelepített Skype Preview cserélni fogja a mobilon lévő Skype klienst az előzetesre. Ha vissza szeretnénk állítani, egyszerűen töröljük a Skype-ot és töltsük le a régit a Windows Store-ból.

Total
0
Shares
Previous Article

Izlandon járt a Halálos iramban 8 stábja

Next Article

Nem kell félni, rendben van a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!