Simon Kinberg elárulta, hogy a Sötét Főnix eredeti befejezése melyik filmhez hasonlított

Sok más mellett az is kiderült X-Men: Sötét Főnix újraforgatásáról, hogy megváltoztatták annak befejezését, amiért az hasonlított egy másik filméhez.

Sok más mellett az is kiderült X-Men: Sötét Főnix újraforgatásáról, hogy megváltoztatták annak befejezését, amiért az hasonlított egy másik filméhez.

Nemsokkal az X-Men: Sötét Főnix bemutatója előtt derült ki, hogy csaknem teljesen megváltoztatták a főszereplő megjelenését a filmben, miközben teljesen új befejezést kapott a film, amiért annak – űrben játszódó – helyszíne hasonlított egy másik képregényfilm befejezésére. Simon Kinberg író-rendező nemrég elárulta, hogy a Marvel Kapitány miatt forgatták újra a végső jelenetet a filmben, de pontosan nem ment bele annak részletezésbe. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Most azonban a film bemutatója után rávilágított a valódi okra. A film fináléja két másik Marvel-film fináléjára is hajazott, a történet szempontjából az Amerika kapitány: Polgárháborúéhoz, a helyszín beállításában pedig a már említett Marvel Kapitány űrbéli csatájához.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Simon Kinberg”]Az eredeti befejezésben nem láttuk volna együtt a teljes X-Men családot, mint ahogy végül láttuk. Nemcsak a Marvel Kapitány, hanem a Polgárháború eseményei is visszaköszöntek volna a befejezésben. Általában ezek a nagy akciófilmek harmadik felvonása teljes katarzissal végződik. Imádtam a Polgárháború nagy akciójelenetét, ahol a második felvonás nagy összecsapása után azzal szembesült, hogy már csak Amerika Kapitány, A Tél Katonája és Vasember maradt.

A nyers érzelmeket összesűrítette, és imádtam hogy mennyire intrikus volt. Ez az, amiért megváltoztattam a Sötét Főnix befejezését, még úgy is, hogy ez alig merült ki két percben a Marvel Kapitány befejezéséhez.[/penci_blockquote]

Az nem derült ki, hogy eredetileg mely karakterek csaptak volna össze az utolsó felvonásban, de lehet, hogy Jean Grey és Jessica Chastain gonosz karakterét láttuk volna, esetleg még Küklopszot vagy X Professzort.

Kritikánkat már megtaláljátok az X-Men: Sötét Főnixről az oldalon.

X-Men: Sötét Főnix

Total
6
Shares
Previous Article

[E3 2019] Rengeteg új előzetest kaptunk az expo előtt

Next Article
Pókember

Tom Holland szerződése után már az Amerika kapitány: Polgárháború forgatásán találta magát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!