Wide Screen
Image default
Filmek

Simon Kinberg elárulta, hogy a Sötét Főnix eredeti befejezése melyik filmhez hasonlított

Sok más mellett az is kiderült X-Men: Sötét Főnix újraforgatásáról, hogy megváltoztatták annak befejezését, amiért az hasonlított egy másik filméhez.

Nemsokkal az X-Men: Sötét Főnix bemutatója előtt derült ki, hogy csaknem teljesen megváltoztatták a főszereplő megjelenését a filmben, miközben teljesen új befejezést kapott a film, amiért annak – űrben játszódó – helyszíne hasonlított egy másik képregényfilm befejezésére. Simon Kinberg író-rendező nemrég elárulta, hogy a Marvel Kapitány miatt forgatták újra a végső jelenetet a filmben, de pontosan nem ment bele annak részletezésbe.

Most azonban a film bemutatója után rávilágított a valódi okra. A film fináléja két másik Marvel-film fináléjára is hajazott, a történet szempontjából az Amerika kapitány: Polgárháborúéhoz, a helyszín beállításában pedig a már említett Marvel Kapitány űrbéli csatájához.

Az eredeti befejezésben nem láttuk volna együtt a teljes X-Men családot, mint ahogy végül láttuk. Nemcsak a Marvel Kapitány, hanem a Polgárháború eseményei is visszaköszöntek volna a befejezésben. Általában ezek a nagy akciófilmek harmadik felvonása teljes katarzissal végződik. Imádtam a Polgárháború nagy akciójelenetét, ahol a második felvonás nagy összecsapása után azzal szembesült, hogy már csak Amerika Kapitány, A Tél Katonája és Vasember maradt.

A nyers érzelmeket összesűrítette, és imádtam hogy mennyire intrikus volt. Ez az, amiért megváltoztattam a Sötét Főnix befejezését, még úgy is, hogy ez alig merült ki két percben a Marvel Kapitány befejezéséhez.

Simon Kinberg

Az nem derült ki, hogy eredetileg mely karakterek csaptak volna össze az utolsó felvonásban, de lehet, hogy Jean Grey és Jessica Chastain gonosz karakterét láttuk volna, esetleg még Küklopszot vagy X Professzort.

Kritikánkat már megtaláljátok az X-Men: Sötét Főnixről az oldalon.

X-Men: Sötét Főnix

Még több a témában...

Állítólag Tom Holland Pókembere feltűnt volna a Venom-filmben, csak törölték a jelenetet

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjátékot IMAX-ben lesz az igazi megnézni, sokkal nagyobb képet kapunk!

Kévés Bence Mihály

Kiszivárgott néhány premierdátum a Marvel Moziverzum 5. fázis filmjeihez

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább