Wide Screen
Image default
Filmek

Sebastion Stan egy teljesen más Bosszúállók: Végjáték befejezésről mesélt

A tél katonáját alakító Sebastian Stan egy talkshowban arról beszélt, hogy neki egy másik Bosszúállók: Végjáték befejezésről beszéltek a forgatáson.

Figyelem! A cikk hátralévő részében spoilerelemeket olvashattok a Bosszúállók: Végjáték történetével kapcsolatban!

A harmadik és negyedik Bosszúállók-filmben majdnem minden karakter szerepelt, aki valamilyen formában szerephez jutott az elmúlt 10 évben a Marvel Moziverzumban. Sokan Tony Stark temetésére is elmentek a film végén, aki feláldozta magát az univerzumért, hogy a Végtelen Kövekkel megállítsák Thanost és seregét.

A Marvel Studios mindent elkövetett, hogy a lehető legnagyobb titokban tartsák a film cselekményét, de legfőképpen a végét. A Russo testvérek még tavaly beszéltek arról, hogy a Végtelen háború forgatókönyvébe hamis sorokat írtak, hogy félrevezessék a színészeket és a szivárogtatókat, azonban úgy tűnik, még ennél is durvább módszerekhez folyamodtak a Végjáték forgatása során. Sebastian Stannak például azt mondták a temetéses jelenetre, hogy valójában két karakter esküvőjét forgatják.

Azt mondták nekem, hogy az ott egy esküvő. Egy esküvőt forgattunk, de én „Ki megy férjhez?” Mindenki nagyon elegánsnak öltözött és körbenéztem, de két embert nem láttam, így azt gondoltam, ők lehetnek a menyasszony és a vőlegény. Ez az, aminek látszott, egy esküvőnek. Láttad a filmet, ugye? Ez egy esküvő volt.

Sebastian Stan

Vasembertől elbúcsúztunk a Végjáték nagy fináléjában, mint ahogy Amerika Kapitánytól is, igaz esetében más módot választottak a karakter búcsúztatására, de még mielőtt megköszönte volna a Kapitány az elmúlt 10 évet, átnyújtotta pajzsát Samnek (Sólyomnak). Nem tudjuk, hogy a Disney+ streamingszolgáltatásra érkező Sólyom és a Tél katonája című minisorozatban ezt viszik tovább, vagy olyan sztorikat mesélnek a két karakterről, amik eddig nem fértek rá a mozivászonra.

Bucky és Sólyom

Még több a témában...

KRITIKA: Doctor Strange

Orosz Ferenc

A Bosszúállók 3 egyik fényképe leplezte le, hogy Doctor Doom visszatért a Marvelhez?

Czanik Gergely

Steve Rogers többé már nem Amerika Kapitány

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább