x
Filmek

[SDCC2022] A Marvel Studios megerősítette az új Amerika kapitány-film címét, és a premier időpontját is kitűzték

Megvan, mikor érkezik az új Amerika kapitány-film.

[SDCC2022] A Marvel Studios megerősítette az új Amerika kapitány-film címét, és a premier időpontját is kitűzték
  • Publishedjúlius 24, 2022

A Marvel Studios idei nagyszabású bemutatója során a San Diego-i Comic-Conon végül megerősítették, hogy készül egy új Amerika kapitány-film. A film címéről már pénteken olvashattak a rajongók, miután a stúdió több címet is levédetett Európában, de éjjel hivatalosan is elárulta a Marvel Studios, hogy a Sam Wilson vezetésével a következő Amerika kapitány-film címe a Captain America: New World Order lesz.

A Sólyom és a Téli Katonája befejezése után gyorsan híre ment, hogy a Marvel Studios egy új Amerika kapitány-filmet fejleszt Anthony Mackie Sam Wilsonjával a középpontban. Állítólag a Disney+ sorozat showrunnerje, Malcolm Spellman dolgozik a forgatókönyvön, a rendezői teendőket pedig Julius Onah kaphatja, ami kissé aggodalomra ad okot. Ő rendezte ugyanis a félrement The Cloverfield Paradox című filmet.

A Sólyom és a Téli Katonája című sorozat végén Sam Wilson végül átvette Amerika Kapitány köpenyét, miután Steve Rogers a Bosszúállók: Végjáték végén őt választotta utódjának, s átadta neki a pajzsot. A New World Order valószínűleg azt fogja feldolgozni a filmvásznon, hogy Wilson kiteljesedik majd ebben az új szerepben. A filmcím és 2024. május 4-ei premier mellett a stúdió még a film logóját is megmutatta.

A film cselekményéről egyelőre nem sokat tudunk, de Nate Moore, a Marvel Studios producere korábban azt mondta, hogy ez a film azt vizsgálja majd, “mitől lesz valaki Amerika Kapitány”, és Sam Wilson új státuszával foglalkozik majd.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.