Főoldal Sorozatok [SDCC2022] 2024-ben érkezik a Disney+ Spider-Man: Freshman Year animációs sorozata
Sorozatok

[SDCC2022] 2024-ben érkezik a Disney+ Spider-Man: Freshman Year animációs sorozata

Csalódásra adhat okot, hogy az animációs sorozat nem a Marvel Moziverzum része.

332
Pókember

A Marvel Studios már tegnap elkezdte a bejelentések sorát. Bejelentették a Mi lenne, ha…? 2. évadát, kapunk egy 18-as karikával ellátott zombis animációs sorozatot, előzetest kapott az I Am Groot, és bejelentettek egy új Pókember-sorozatot is Spider-Man: Freshman Year címen, amit 2014-ben fognak bemutatni a Disney+-on.

Még mielőtt rátérnénk a jó hírekre, kezdjük a rosszal: a Disney+ animációs sorozat nem a Marvel Moziverzumban fog játszódni. Többen úgy gondolták, hogy a sorozat a Pókember: Hazatérés előzménye lesz, de most már tudjuk, hogy ez nem így van. Nagy kár érte, és egyfajta elszalasztott lehetőség, de a Marvel Studios kárpótolta a rajongók a rossz hírért. Kezdjük azzal, hogy Norman és Harry Osborn is szerepelni fog a sorozatban, előbbi Peter Parker mentoraként. Az Oscorp támogatásával a hálószövő mindenféle jelmezbe bújik majd, és ezekből néhányat megmutattak már tegnap. Amadeus Cho és a Runaways karaktere, Nico Minuro is csatlakozik Peterhez a középiskolában, s a címszereplő több ikonikus ellenfele is feltűnik majd a rajzfilmben.

Az ellenfelek sorát erősíti Doctor Octopus, Chameleon és a Skorpió, Pókembernek pedig Doctor Strange és Daredevil lesz segítségére a nemezisek ellen. Megerősítést kapott, hogy Charlie Cox visszatér, ő fogja ugyanis Félelem Nélküli Embernek hangját kölcsönözni, és akárcsak a Pókember, Fenegyerek is egy új fekete jelmezt kap.

Azt is megerősítették, hogy az animációs sorozat első évad premierje 2024-ben lesz, a második évad pedig a nem túl távoli jövőben érkezik a Disney+ streaming szolgáltatóra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események