Főoldal Sorozatok [SDCC2022] A főszereplőkkel együtt jelentették be a Mi lenne, ha…? 2. évadát, és érkezik egy R-besorolású rajzfilm is
Sorozatok

[SDCC2022] A főszereplőkkel együtt jelentették be a Mi lenne, ha…? 2. évadát, és érkezik egy R-besorolású rajzfilm is

Ahogy az várható volt, jön a Mi lenne, ha...? 2. évada, sőt már a 3. évadon dolgoznak.

341
What If...?

A Marvel Studios a San Diego-i Comic-Con pénteki napján rengeteg új részletet osztott meg a Mi lenne, ha…? és a Marvel Zombies című animációs rajzfilmekkel kapcsolatban, többek között azt is, hogy a rajongók legnagyobb örömére az utóbbi sorozat R-besorolású lesz, vagyis megkapja a 18-as karikát.

Bejelentést kaptunk, de sajnos a Marvel Studios nem adott ki előzeteseket a Mi lenne, ha…? 2. évadáról és a Marvel Zombies-ról tegnap a Comic-Conon, még a Hall H jelenlévői sem láthattak videót a készülő két projektből. Ugyanakkor számos új információt megosztottak a rajongókkal, hogy mire is számíthatnak a következő évben.

Kezdjük a Mi lenne, ha…? sorozattal kapcsolatos hírekkel, hogy jövő év elején kezdik el sugározni a 2. évadot. Ahogy az várható volt, a 3. évad már fejlesztés alatt áll, és most már azt is tudjuk, hogy a következő epizódok között lesz Carter kapitány, aki a HYDRA Stomperrel (az ő valóságában a Téli Katonája) harcol, Odin, aki a Mandarinnal csap össze, és egy történet, ami a Thor: Ragnarök gonosztevője, Hela körül forog. Tegnap az is kiderült, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában Carter Kapitánya nem az animációs sorozat variánsa.

Ami a Marvel Zombies-t illeti, a rajzfilm ugyanabban a világban fog játszódni, mint a Mi lenne, ha…? epizódjai, és TV-MA besorolású lesz, azaz R-besorolásnak felel meg, szóval arra készülhetünk, hogy hátborzongató és ijesztő lesz a sorozat. Ami a karaktereket illeti, rengeteg új szereplővel találkozhatunk, köztük számos, nemrég bemutatott hőssel a Marvel Moziverzum 4. fázisából.

A Skarlátvörös Boszorkány, Amerika Kapitány fele, Sólyomszem, Förtelem, Szellem, Marvel Kapitány és Okoye is ott lesz a sorozat zombijai között, míg Ms Marvel, Jimmy Woo, Yelena Belova, Kate Bishop, Vörös Őrző, Shang-Chi, Katy és a Halálosztó veszi fel a harcot a zombi hadsereg ellen. Egy apró érdekesség, hogy az Örökkévalókból Ikaris is a zombik táborát fogja erősíteni, csak azt nem tudjuk, ez miként lehetséges, amikor technikailag ő egy android.

Egy megjelenési ablakot is kaptunk a sorozathoz, valamikor 2023 elején mutatják be a Mi lenne, ha…? 2. évadát.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események