Főoldal Előzetesek [SDCC2022] Kaptunk egy előzetest és egy posztert az I Am Groot animációs sorozathoz
Előzetesek

[SDCC2022] Kaptunk egy előzetest és egy posztert az I Am Groot animációs sorozathoz

Saját animációs sorozatban tér vissza A galaxis őrzői közkedvelt sztárja, a Baby Groot.

380

Megérkezett a Marvel Studios I Am Groot című sorozatának első hivatalos előzetese, amely bepillantást enged a rajongóknak A galaxis őrzői közkedvelt kis karakterével készült sorozat rejtelmeibe. Amikor kijött A galaxis őrzői vol. 2., mindenki nagy kedvence a Baby Groot volt, és ebben látták meg a fantáziát (és persze a pénzt) a készítők, hogy készítsenek hozzá egy kis rajzfilmet.

A Marvel San Diego-i Comic-Con animációs paneljén az I Am Groot című, öt rövidfilmből álló, készülő animációs sorozat előzetesével kezdődött. A projektből egy egyperces előzetest töltöttek fel a világhálóra, ami bepillantást enged, hogy mire számíthat a közönség. Groot egy spinoff-sorozattal tér vissza a Disney+ streaming szolgáltatóra nyár végén, de a készítők már megerősítettek, hogy az első öt rész után érkezni fog még másik öt a platformra.

“A galaxist nem lehet megvédeni ettől a csintalan kisgyerektől” – olvasható a hivatalos szinopszisban. “Készüljetek fel tehát, ahogy Baby Groot középpontba kerül a saját sorozatában, felfedezve a csillagok között felnövő – és bajba kerülő – dicsőséges napjait.”

Vin Diesel, aki A galaxis őrzői filmsorozatban Groot hangja, és természetesen az ő hangján szólal majd Baby Groot is. Az író/rendező Kirsten Lepore, a vezető producerek pedig Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum és James Gunn.

Az I Am Groot premierje augusztus 10-én lesz a Disney+-on, egy héttel azelőtt, hogy bemutatnák az Amazon: Ügyvéd első epizódját a platformon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események