Comic-Con Russo testvérek

[SDCC 2019] A Russo testvérek ezeket árulták el a San Diego-i Comic-Conon

A San Diego-i Comic-Conra visszatértek a Bosszúállók: Végjáték rendezői, hogy megosszanak néhány érdekes részletet a forgatásról.

A San Diego-i Comic-Conra visszatértek a Bosszúállók: Végjáték rendezői, hogy megosszanak néhány érdekes részletet a forgatásról.

Az idei Comic-Con nemcsak azért volt érdekes, mert a Marvel Studios itt leplezte le a Marvel Moziverzum 4. fázis alkotásait, hanem mert a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték készítői is visszatértek, hogy néhány részletet megosszanak a forgatásról és a korai tervekről.

A pénteki napot Christopher Markus és Stephen McFeely indították, a Bosszúállók: Végjáték írói, majd őket követte Anthony és Joe Russo rendezőpáros, akik egy órán keresztül beszélgettek a panelen. A rendezőktől többek megtudtuk, hogy a forgatáson legtöbbet Anthony Mackie (Sólyom) és Mark Ruffalo(Hulk) hibázott, ezzel szemben Scarlett Johansson bizonyult a legprofibb Bosszúállónak, neki elsőre mentek a jelenetek felvételei.

De sokszor meggyűlt a bajuk a kamerákkal is, az Amerika kapitány: A tél katonáját volt a legnehezebb leforgatni, miközben a Bosszúállók: Végtelen háború jelentette a legnagyobb kihívást. Érzelmek szempontjából sem volt hiány a forgatások alatt, mert ha választani kellene, akkor a Végtelen háborúból a csettintés utáni elporladást választanák, míg a Végjátékban pedig a filmvégi találkozót emelnék ki, a forgatásból pedig azt a napot élnék át újra, mikor Tony Stark az “Én vagyok Vasember.” hírhedt mondatát hallhattuk. Továbbá, hogy a legnagyobb karakterfejlődést Robert Downey Jr. karaktere tette meg.

A panel alatt Thor, Pókember, Vasember, Hulk és Fekete Párduc is bejelentkezett egy-egy rövid videóra, melyben kérdéseket tettek fel a rendezőknek, de talán a legérdekesebb kérdésnek az bizonyult, hogy ki a legokosabb Bosszúálló? A rendezők szerint Fekete Párduc kishúga, Shuri még Tony Starknál és Hulknál is okosabb, így furmányos találmányoktól a jövőben sem szenved hiányt a Marvel Moziverzum.

És hogy visszatérnek-e még valaha Marvel Moziverzumba? Nos, erre nem kaptunk választ, de ahogy már korábban is elmondták, mivel imádják a Marvel képregényeket, nem fordítanak hátat a stúdiónak, s egyszer talán újra filmet forgatnak, de ha választaniuk kéne, akkor a Titkos Inváziót készítenék el (hat filmen keresztül).

Comic-Con Russo testvérek

Total
26
Shares
Previous Article
Comic-Con Stephen McFeely Christopher Markus

[SDCC 2019] A Bosszúállók: Végjáték írói saját panellel készültek a San Diego-i Comic-Conra

Next Article
Zemo

Ilyen lesz Daniel Brühl Zemo Báró karaktere a The Falcon and the Winter Soldier sorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!