Főoldal Filmek [SDCC 2018] Több részletet is megtudtunk a Venomról
Filmek

[SDCC 2018] Több részletet is megtudtunk a Venomról

A rajongók legnagyobb örömére több részlet is kiderült a Comic-Conon bemutatott Venom új jeleneteiből.

234

A rajongók legnagyobb örömére több részlet is kiderült a Comic-Conon bemutatott Venom új jeleneteiből.

Minden bizonnyal legtöbb rajongó szomorú lesz most, mert mindenki arra számított, hogy a San Diego-i Comic-Con alkalmából a Sony Pictures egy új előzetest mutat be Tom Hardy főszerepében érkező Venom-filmből, azonban csak a rendezvényre kilátogatók kaptak ízelítőt hozzá, de azokat sem nevezhetnénk előzetesnek, hiszen félkész állapotban mutatták be. Szóval akad még munka a számítógépes-effektekkel a premierig.

A befejezetlen VFX jelenetek révén a következő előzetesre kicsit várni kell még, de amit láttunk a Hall H teremben, az egyszerűen pazar volt. A bemutatott új jelenetekből kiderült, hogy a filmben Venom nem egyedüli szimbiota lesz – egyike lesz az öt szimbiotának, akiről korábban szóltak a hírek -, akadnak még más gonosztevők is rajta kívül. Az eddig megjelent trailerekben láttuk, hogy az Élet alapítvány kísérleteket folytat több személyen is, akikről most beigazolódtak az elméletek, hogy talán ők is ellenségei lesznek Venomnak. Arra is fény derült, hogy a film egyik főszereplője, nem az, akinek hittük eddig. Riz Ahmed karaktere az Élet Alapítvány igazgatója, de valójában a film egyik főellenségét játssza majd, ő is egy szimbiota lesz, Riot, akinek különleges képessége az, hogy képes egyik gazdatestről átugrani a másikra – árulta el Ruben Fleischer rendező.

Ezenkívül másik két szimbiota is megmutatta magát a filmből: egy kék és egy sárga gonosztevő. A rendező nem árulta el, hogy kik ők, de a sárga szimbiotáról többen úgy gondolják, hogy ő lesz Scream. De legtöbben nem rájuk voltak kíváncsiak, hanem egy másik ikonikus szimbiotára, Vérontóra, akiről egy árva szó sem esett a panelen. Így továbbra is marad a találgatás, hogy Woody Harrelson kit alakít a filmben, és hogy Vérontót összeeresztik-e Venommal, vagy meghagyják a folytatásra és csak egy felvezetőt kapunk októberben a Venom végén. Fleischer azonban azt elárulta, hogy a filmben találkozunk még olyan gonosztevőkkel, akiket eddig nem fedtek fel a nyilvánosság előtt.

A film valódi főszereplője Venom lesz, aki a most látott képsorok alapján meglehetősen hatalmas behemót lesz. Sokan úgy becsülik, hogy legalább három méter magas lesz, és társaival ellentétben sokkal több képessége lesz, olyanok mint például hogy képes beszélni gazdatestével Eddig Brock-kal, öklét hatalmas fejszévé képes formálni és talán a legbizarrabb jelenet az volt, amikor ellensége testéről egyszerűen leharapta a fejét – ez az a képsor, amit a legutóbbi trailer végén láttunk, amikor Venom átalakult. Ez bizony azt igazolja, hogy a Venom egy korhatáros film lesz, aminek elmondhatatlanul örülünk. De ilyen szép egysoros dialógusokat is hallottunk Venomtól:

Nézz be hozzánk, és találd meg a legjobb mozis posztereket és relikviákat a Wide Screen Shopban!

Szemek, tüdők, hasnyálmirigyek, és egyéb finomságok, de olyan kevés rá az idő.

Természetesen az előadás végén feltették a kérdést, hogy Tom Holland Pókemberét összeeresztik-e Venommal, de konkrét válasszal sem Fleisher, sem Hardy nem szolgált, ám azért a rendező annyit elárult, hogy

Egy ponton az útjuk remélhetőleg keresztezni fogják egymást.

És ezzel a véget is ért a bemutató, hamarosan érkezni fog a végső előzetes a Venomhoz, ami reményeink szerint az itt látott képsorokat is tartalmazni fogja. A Venom amerikai bemutatója október 5-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom
Filmek

Hónapokkal később kerül bemutatásra a Venom 3.

A sztrájk miatt nem tudják tartani a Venom 3. eredeti bemutatóját, el...

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Ki ez az új hős a Marvel’s Spider-Man 2 fináléjában?

A játék vége felvezette a lehetséges új hősöket és gonosztevőket.

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Marvel’s Spider-Man 2 teszt

Ezúttal két Pókemberrel szállhatunk harcba a gonosztevőkkel szemben.

Daredevil Marvel Heroes
Játékok

Daredevil is szerepelhet egy PlayStation 5 videójátékban

A teóriák és pletykák szerint Matt Murdock felbukkanhat még egy DLC-ben vagy...