BRÉKING: Nem akárki játszhatja Vérontót a Venomban

A színész nevét már többször szóbahozták a Venom-filmmel, de eddig még csak sejtésünk sem volt arról, hogy kit kelthet életre a filmben.

A színész nevét már többször szóbahozták a Venom-filmmel, de eddig még csak sejtésünk sem volt arról, hogy kit kelthet életre a filmben.

Múlt év végén hozták szóba Woody Harrelsont a Venom-film egy titokzatos szerepével, hogy talán ő is csatlakozott a Sony első Pókember franchise spin-offjához. Azonban akkor még nem volt tiszta, hogy a hollywoodi sztár az akkor már elkészült Venomban tűnik fel – január végén jelentette be Tom Hardy, hogy végeztek a forgatással -, vagy egy másik filmben, esetleg egy folytatásban. A pletyka után nem sokkal a főszerepet alakító Hardy közösségi oldalán jelentette be, hogy újraforgatások lesznek, mellyel esetleg új karaktereket is hozzáadhatnak a képregény filmhez. Most egy forrást azt állítja, hogy Woody Harrelson is benne lesz a filmben, mégpedig ő lesz Vérontó.

Ezekkel a pletykákkal csak óvatosan, hiszen a Venom bejelentésétől pletykálnak Vérontó felbukkanásáról, de eddig nem erősítették meg. Ne feledjük azt sem, hogy a másik szimbióta szereppel összehozták már a Zsivány Egyes sztárját, Riz Ahmedet is, de ezt később megcáfolták.

Total
0
Shares
Previous Article

Shane Black elárulta, hogy mikor érkezik a The Predator első trailere

Next Article

Ősszel kezdik forgatni az első Halálos iramban spin-offot

Related Posts
Wide Screen YouTube