Főoldal Filmek Ősszel kezdik forgatni az első Halálos iramban spin-offot
Filmek

Ősszel kezdik forgatni az első Halálos iramban spin-offot

A hírek szerint a Universal Studios szeptemberre időzítette a Halálos iramban franchise első spin-off forgatás kezdetét.

778
Halálos iramban: Hobbs és Shaw
Forrás: Universal Pictures

A hírek szerint a Universal Studios szeptemberre időzítette a Halálos iramban franchise első spin-off forgatás kezdetét.

Az Omega Underground megtudta, hogy a Universal stúdió azzal számol, hogy szeptember elejétől már forog a következő Halálos iramban film. A lap azt is megtudta, hogy a filmet többek között Atlantában, Grúziában, Hawaiin és az Egyesült Királyságban is filmezni fogják.

A rendezői székbe a Deadpool 2. rendezőjét, David Leitch-et látjuk, aki a franchise múltjában már rutinosnak számító Chris Morgen forgatókönyvét készül filmre venni. A történet középpontjában a sok port kavart Dwayne Johnson és Jason Statham karaktere áll, de pletykák szerint a filmben visszatér Charlize Theron karaktere is, aki meglépett a Halálos iramban 8-ban. Így valamiféle szövetség lesz Hobbs és Shaw között, hogy megállítsák a szőke bombázót. A spin-off bemutatóját 2019. július 26-ára tűzték ki, míg a következő Halálos iramban filmet 2020. április 10-én láthatjuk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

vaiana 2
Filmek

Dwayne Johnson és Auli’i Cravalho visszatérnek a Vaiana 2-ben

Egy új pillanatkép egy különös szigetet is leleplez a háttérben.

Jurassic World: Világuralom
Filmek

Rendező nélkül maradt az új Jurassic World

Új rendezőt keresnek a Jurassic World 4.-hez, miután a kiszemelt távozott.