Wide Screen
Image default
Filmek

Ősszel kezdik forgatni az első Halálos iramban spin-offot

A hírek szerint a Universal Studios szeptemberre időzítette a Halálos iramban franchise első spin-off forgatás kezdetét.

A hírek szerint a Universal Studios szeptemberre időzítette a Halálos iramban franchise első spin-off forgatás kezdetét.

Az Omega Underground megtudta, hogy a Universal stúdió azzal számol, hogy szeptember elejétől már forog a következő Halálos iramban film. A lap azt is megtudta, hogy a filmet többek között Atlantában, Grúziában, Hawaiin és az Egyesült Királyságban is filmezni fogják.

A rendezői székbe a Deadpool 2. rendezőjét, David Leitch-et látjuk, aki a franchise múltjában már rutinosnak számító Chris Morgen forgatókönyvét készül filmre venni. A történet középpontjában a sok port kavart Dwayne Johnson és Jason Statham karaktere áll, de pletykák szerint a filmben visszatér Charlize Theron karaktere is, aki meglépett a Halálos iramban 8-ban. Így valamiféle szövetség lesz Hobbs és Shaw között, hogy megállítsák a szőke bombázót. A spin-off bemutatóját 2019. július 26-ára tűzték ki, míg a következő Halálos iramban filmet 2020. április 10-én láthatjuk.

Még több a témában...

Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével adaptálja a Ball and Chain képregényt a Netflix

Kévés Bence Mihály

A John Wick rendezői megerősítették, hogy részt vesznek a Mátrix 4 munkálataiban

Vigh Martin

Dwayne Johnson megerősítette a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatását

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat