Wide Screen
Image default
Filmek

Ősszel kezdik forgatni az első Halálos iramban spin-offot

A hírek szerint a Universal Studios szeptemberre időzítette a Halálos iramban franchise első spin-off forgatás kezdetét.

Az Omega Underground megtudta, hogy a Universal stúdió azzal számol, hogy szeptember elejétől már forog a következő Halálos iramban film. A lap azt is megtudta, hogy a filmet többek között Atlantában, Grúziában, Hawaiin és az Egyesült Királyságban is filmezni fogják.

A rendezői székbe a Deadpool 2. rendezőjét, David Leitch-et látjuk, aki a franchise múltjában már rutinosnak számító Chris Morgen forgatókönyvét készül filmre venni. A történet középpontjában a sok port kavart Dwayne Johnson és Jason Statham karaktere áll, de pletykák szerint a filmben visszatér Charlize Theron karaktere is, aki meglépett a Halálos iramban 8-ban. Így valamiféle szövetség lesz Hobbs és Shaw között, hogy megállítsák a szőke bombázót. A spin-off bemutatóját 2019. július 26-ára tűzték ki, míg a következő Halálos iramban filmet 2020. április 10-én láthatjuk.

Még több a témában...

[SB51] Baywatch – a melleké volt a főszerep az idei Super Bowl-on

Kévés Bence Mihály

Láncra vert képen tűnt fel Hobbs a Halálos iramban 8-ban

Doc Savage – Dwayne Johnson beszállt a projektbe

Orosz Ferenc

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább