x
Close


Közelgő események

Filmek

[SDCC 2017] Az Aquaman trailerének leírása

Tegnap a Warner Bros. előadása során bemutattak egy rövid kis előzetest a jövő évi Aquaman-filmből.

[SDCC 2017] Az Aquaman trailerének leírása
  • Publishedjúlius 24, 2017

Tegnap a Warner Bros. előadása során bemutattak egy rövid kis előzetest a jövő évi Aquaman-filmből.

A tegnapi napon a showt elvitte Az Igazság Ligája új előzetese a Comic-Con-on, de ezzel nem ért véget a szuperhősök bemutatója, ugyanis a stúdió elhozta az első képsorokat a 2018 decemberében a mozikba kerülő Atlantisz királyának szóló filmjéből is, az Aquamanből.

Túl sok mindent nem láttunk az Aquamanből, hiszen jelenleg is forgatják Ausztráliában, és még bő egy éve van a főszereplőnek, hogy beússzon a mozikba, s a leadott videó inkább csak arra volt jó, hogy felkeltsék a rajongók figyelmét, és legyen miről beszélni a következő napokban.

A jelenetben két idősebb férfit láttunk, amint ácsorogtak egy halászhajón, ezután már magáról Atlantisz világából vágtak be jelenetet. Ezután Arthur Curryt (Jason Momoa) látjuk karddal a kezében miközben beszélget valakivel a vásznon, és valamiféle harcra készül. És már a végéhez is értünk, ennyi volt, jött a korábban bemutatott logó, és a fényeket felkapcsolták, folytatódott a panel.

Mint mondtuk, tényleg csak pár másodpercet mutattak a filmből, de sneak peek után legalább Jason Momoa megjelent a színpadon, aki pár dolgot rögtön el is árult a filmről:

Ez Ocean Master serege. Black Manta nem rendelkezik hasonló sereggel. Ő a testvérem. A testvéremmel fogok harcolni.

Tehát Patrick Wilson (Black Manta / Orm) igazi gazfickó képét fogja kelteni a filmben, és vad harcok dúlnak majd közte és Arthur Curry között, hogy kinek sikerül elnyerni a tenger fölött az uralmat. A film bemutatója 2018. december 21-én lesz Amerikában.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.