x
Close


Közelgő események

Filmek

Scarlett Johansson szerint Kevin Feige ideges volt, amikor Natasha haláláról beszélt a Végjátékban

Fekete Özvegy feláldozta magát az univerzumért.

Scarlett Johansson szerint Kevin Feige ideges volt, amikor Natasha haláláról beszélt a Végjátékban
  • PublishedJuly 11, 2021

A héten mutatták a Fekete Özvegy önálló filmet, a karakter története a Bosszúállók: Végjátékban ért véget, amikor Scarlett Johansson karaktere feláldozta magát az univerzumért. A színésznő a napokban felidézte, hogy milyen volt, amikor Kevin Feige felhívta őt, hogy közölje vele, a karakterét megölik a filmben.

Figyelem! A cikk hátralévő részében spoiler olvasható.

Scarlett Johansson a BBC Radio1-nek adott interjút, amiben többek között arról beszélt, milyen érzések kavarogtak benne és a Marvel Studios elnökében, amikor Fekete Özvegy halálhírét tudatták vele.

Kevin Feige felhívott engem, tudjátok ő a főnök a Marvelnél. Azt gondolom, ideges volt, hogy elmondja nekem, és szomorú emiatt. Valami olyasmit mondott, hogy „Mindannyian számítottunk rá, hogy nagy áldozatokra lesz szükség.

Kevin Feige

Natasha utolsó jelenete a Marvel Moziverzum egyik leghatásosabb és legérzelmesebb pillanata volt, hiszen feláldozta magát, hogy Clint Barton (Jeremy Renner) a Lélekkővel visszatérjen és visszafordítják a csettintést, valamint hogy visszakapja a családját, akiket elvett tőle Thanos.

Clint Barton Fekete Özvegy

Nem lepett meg, hogy Nat ezt a választást hozta volna. Tudtam, hogy békére kell lelnie ezzel a döntéssel, és hogy ezt szeretetből tette. Azt kellett érezni, hogy elhatározta ezt a döntést, és a döntés az övé volt. És hogy ez nem valami olyasmi, ami csak úgy megtörtént vele, mert annyi minden történt vele az életben.

Annak ellenére, hogy a Fekete Özvegy nem éppen a karakter dicshimnusza, Natasha halálának következményei még a Végjáték után is érezhetőek, hiszen a stáblista utáni jelenetben Yelena Belova (Florence Pugh) elfogadja a küldetést, hogy megbosszulja nővére halálát. Yelenával a Sólyomszem című Disney+ sorozatban találkozunk valamikor az év végén.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.