Főoldal Filmek Scarlett Johansson megerősítette, hogy a titkos Marvel-projektjén még mindig dolgoznak
Filmek

Scarlett Johansson megerősítette, hogy a titkos Marvel-projektjén még mindig dolgoznak

Fekete Özvegyként nem tér vissza, de a titkos Marvel-projektről nem tett le Scarlett Johansson.

192
Fekete Özvegy

Miután 2021-ben lepergett a Fekete Özvegy stáblistája, a rajongók okkal hihették, hogy hosszú együttműködés és nyolc film után Scarlett Johansson munkaköre végérvényesen lejárt a Marvel Studiosnál. Mindenkit meglepett a hír, hogy Johansson és Kevin Feige egy titkos projekten dolgozik. A filmről mindössze annyit tudunk, hogy nem kapcsolódik a Fekete Özvegyhez, hanem egy teljesen önálló projekt lesz.

Pár év telt el azóta, hogy utoljára hallottunk erről a projektről, de Johansson szerint továbbra is dolgoznak rajta. Az Asteroid City sajtószemléjén a ComicBooknak megerősítette Johnasson, de részleteket nem árult el. Megtudtuk azt is, hogy a WGA sztrájk hatással volt a titkos Marvel-projektre, így a kelleténél jóval tovább tart majd, mire tető alá kerül a projekt.

Igen, ezen még mindig dolgozunk. Még mindig tervben van, [de] jelenleg nem dolgozunk rajta, mivel perpillanat minden áll. Mindannyian egyfajta várakozási fázisban vagyunk, miközben kivárjuk az írók sztrájkját és a saját céhünk esetleges sztrájkját, és így tovább, és így tovább. Közvetlenül a sztrájk előtt a fejlesztési folyamat közepén voltunk, de most minden leállt.

Kevin Feige

A szigorúan titkos projektet először Kevin Feige említette, miután Johansson nyilvánosan vitába szállt a Disneyvel, amiért a mikiegeres stúdió a önkényesen döntött a Fekete Özvegy terjesztéséről. Miután a világjárvány miatt elhalasztották a premiert, a film végül egyszerre jelent meg a mozikban és a Disney+-on exkluzív címként – ami Johansson ügyvédei szerint szerződésszegés volt. 2021 októberében a Disney és Johansson peren kívül megegyezett, de a részleteket nem hozták nyilvánosságra.

A per után Johansson és a Disney nyilatkozatai egyaránt arra utaltak, hogy folytatják a közös munkát, amit most Johansson megerősített, hogy mindkét fél fél félretette a nézeteltéréseit és továbblépett. Egyelőre nem tudni, hogy a kétszeres Oscar-jelölt melyik Marvel-projekten dolgozik. A színésznő kivette részét Taika Waititi legújabb, a Tower of Terror című filmjének munkálataiból, ahol szintén produceri feladatot látott el; legközelebb pedig My Mother’s Wedding és Project Artemis című filmekben lesz látható.

Fekete Özvegy
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.