Fekete Özvegy

Scarlett Johansson egy “szigorúan titkos” Marvel-projekten dolgozik… De nem a Fekete Özvegyről van szó

A színésznő produceri feladatot vállal az egyik Marvel-projektnél.

Nyár végén még arról cikkeztek, hogy a Disney és Scarlett Johansson perbe bonyolódott, miután a Fekete Özvegy című filmet egyszerre mutatták be online és a mozikban, s ezzel jelentős összegtől esett el a színésznő. Végül elásták a csatabárdot, és a legújabb hírek szerint a Marvel Studios és Scarlett Johansson közösen dolgoznak egy titokzatos projekten, amely állítólag egyáltalán nem kapcsolódik a Fekete Özvegy karakteréhez.

A Deadline jelentése szerint a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige tett utalást meg a stúdió “szigorúan titkos” projektjére, miközben Johansson előtt tisztelgett az American Cinematheque Award csütörtök esti átadása alkalmából. Feige megjegyezte, hogy a stúdió és a színésznő következő együttműködésének “semmi köze” az MCU-karakteréhez, Natasha Romanoffhoz.

A The Hollywood Reporter riportere, aki szintén jelen volt a díjátadón, a Twitteren osztotta meg az esti eseményekről készült videókat, köztük az egyiket Feige beszédéről, amelyben megemlítette a Marvel Johanssonnal közös titkos projektjét.

Ahogy az várható volt, Feige ezúttal sem szeretett volna részletekbe bocsátkozni a projekttel kapcsolatban, semmit sem tudtak kihúzni belőle, azon kívül, hogy Johansson producerként vesz részt a készülő projektben, miután vezető producerként dolgozott az Marvel Moziverzum 4. fázisának első filmjén, az idén bemutatott Fekete Özvegy című filmben. Nem meglepő módon Feige beszédében dicsérte Johansson “tehetségét” és “vízióját”. Köztudott, hogy Feige és Johansson nagyon jó kapcsolatot ápolnak, és miután kirobbant a balhé a stúdió és a színésznő között, Feige a színésznő pártjára állt, ahogy több rendező és színésztárs is.

A Marvel Moziverzum több mint egy évtizede kölcsönzi tehetségét és sztárerejét Johanssonnak. Hogy ennyi éven át úgy döntött, hogy kulcsszerepet játszik benne, azért rendkívül hálás vagyok. A [vele] való közös munka valóban karrierem egyik legemlékezetesebb és leghálásabb együttműködése volt.Kevin Feige

Az összefogásról szóló bejelentése azért is olyan jelentős, mivel ez azt követően történt, hogy a színésznő még júliusban pert indított a Disney ellen a Fekete Özvegy állítólagos szerződésszegése miatt, amiért a filmet ugyanazon a napon mutatták be a Disney+-on és a mozikban. A Fekete Özvegy alapvetően lezárta Natasha történetét, a karakter végzetét pedig láttuk a Bosszúállók: Végjáték című filmben, amikor feláldozta magát az univerzumért. Az előzményfilmben láttuk, ahogy Yelena, Alexei és Melina felszabadítja a Vörös Szoba többi özvegyét.

Fekete Özvegy
Total
7
Shares
Previous Article
Sólyomszem

A "Sólyomszem" sztárja, Jeremy Renner így reagált a "Fekete Özvegy" stáblista utáni jelenetére

Next Article
Thanos

Tudósok bebizonyították, hogy Thanos fizikailag képtelen lett volna csettintetni a Végtelen Kesztyűvel

Related Posts