Főoldal Filmek Scarlett Johansson egy “szigorúan titkos” Marvel-projekten dolgozik… De nem a Fekete Özvegyről van szó
Filmek

Scarlett Johansson egy “szigorúan titkos” Marvel-projekten dolgozik… De nem a Fekete Özvegyről van szó

A színésznő produceri feladatot vállal az egyik Marvel-projektnél.

164
Fekete Özvegy
Forrás: Marvel Studios

Nyár végén még arról cikkeztek, hogy a Disney és Scarlett Johansson perbe bonyolódott, miután a Fekete Özvegy című filmet egyszerre mutatták be online és a mozikban, s ezzel jelentős összegtől esett el a színésznő. Végül elásták a csatabárdot, és a legújabb hírek szerint a Marvel Studios és Scarlett Johansson közösen dolgoznak egy titokzatos projekten, amely állítólag egyáltalán nem kapcsolódik a Fekete Özvegy karakteréhez.

A Deadline jelentése szerint a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige tett utalást meg a stúdió “szigorúan titkos” projektjére, miközben Johansson előtt tisztelgett az American Cinematheque Award csütörtök esti átadása alkalmából. Feige megjegyezte, hogy a stúdió és a színésznő következő együttműködésének “semmi köze” az MCU-karakteréhez, Natasha Romanoffhoz.

A The Hollywood Reporter riportere, aki szintén jelen volt a díjátadón, a Twitteren osztotta meg az esti eseményekről készült videókat, köztük az egyiket Feige beszédéről, amelyben megemlítette a Marvel Johanssonnal közös titkos projektjét.

Ahogy az várható volt, Feige ezúttal sem szeretett volna részletekbe bocsátkozni a projekttel kapcsolatban, semmit sem tudtak kihúzni belőle, azon kívül, hogy Johansson producerként vesz részt a készülő projektben, miután vezető producerként dolgozott az Marvel Moziverzum 4. fázisának első filmjén, az idén bemutatott Fekete Özvegy című filmben. Nem meglepő módon Feige beszédében dicsérte Johansson “tehetségét” és “vízióját”. Köztudott, hogy Feige és Johansson nagyon jó kapcsolatot ápolnak, és miután kirobbant a balhé a stúdió és a színésznő között, Feige a színésznő pártjára állt, ahogy több rendező és színésztárs is.

A Marvel Moziverzum több mint egy évtizede kölcsönzi tehetségét és sztárerejét Johanssonnak. Hogy ennyi éven át úgy döntött, hogy kulcsszerepet játszik benne, azért rendkívül hálás vagyok. A [vele] való közös munka valóban karrierem egyik legemlékezetesebb és leghálásabb együttműködése volt.

Kevin Feige

Az összefogásról szóló bejelentése azért is olyan jelentős, mivel ez azt követően történt, hogy a színésznő még júliusban pert indított a Disney ellen a Fekete Özvegy állítólagos szerződésszegése miatt, amiért a filmet ugyanazon a napon mutatták be a Disney+-on és a mozikban. A Fekete Özvegy alapvetően lezárta Natasha történetét, a karakter végzetét pedig láttuk a Bosszúállók: Végjáték című filmben, amikor feláldozta magát az univerzumért. Az előzményfilmben láttuk, ahogy Yelena, Alexei és Melina felszabadítja a Vörös Szoba többi özvegyét.

Fekete Özvegy
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.