Wide Screen
Image default
Filmek

Scarlett Johansson már a Fekete Özvegy-film folytatására utalt?

Scarlett Johansson a közelmúltban arról beszélt, hogy a Fekete Özvegy-film az új franchise első része lehet, tehát jöhet a folytatás?

Lassan tíz éve már, hogy a Vasember 2. részében Scarlett Johansson belépett a Marvel Moziverzumba Natasha Romanoff ügynökként, de mindeddig csak mellékszereplője volt az Infinity Saga-nak, ám a jövő májusban érkező Fekete Özvegy-filmben azonban végre főszereplővé léptették elő. A színésznő korábban a megerősítette a filmmel kapcsolatban, hogy az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik majd, mielőtt Nat feláldozta volna magát a Bosszúállók: Végjátékban.

Kyle Buchanan, a New York Times munkatársa hívta fel figyelmünket egy érdekes dologra, mégpedig hogy Scarlett Johansson az Elle Woman esten nem holmi egyrészes kalandként hivatkozott a Fekete Özvegy-szólófilmre, hanem egy új franchise első felvonásaként. Bármennyire is furán hangzik, nem lepődnénk meg, ha Johansson maradna még pár részre, hiszen akadnak még elmesélésre váró sztorik, többek között a budapesti kaland Sólyomszemmel.

A Fekete Özvegy-film lesz a Marvel Moziverzum 4. fázis első alkotása. Nagy vonalakban a film cselekménye az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik majd, amikor Nat bujkálni kényszerült. Állítólag a címszereplő visszatér Oroszországba, ahol többek között találkozni fog Red Guardiannal (David Harbour) és Kiképzővel is.

A Fekete Özvegy-film bemutatója 2020. május 1-jén lesz.

Fekete Özvegy

Még több a témában...

[CineEurope] SPOILER-es leírás szivárgott ki a Bosszúállók 4. jelenetéről

Kévés Bence Mihály

Klipet és TV Spotot is bemutattak a Pókember: Hazatéréshez

Bemutatták az első Bosszúállót a Marvel’s Avengersből!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább