Wide Screen
Image default
Filmek

Scarlett Johansson ezekhez a filmekhez hasonlította a Fekete Özvegy-filmet

Hosszú hónapok pletykái után múlt hónapban végre megerősítették a Fekete Özvegy-filmet, amit Scarlett Johansson színésznővel több héten keresztül hazánkban forgattak.

Hosszú hónapok pletykái után múlt hónapban végre megerősítették a Fekete Özvegy-filmet, amit Scarlett Johansson színésznővel több héten keresztül hazánkban forgattak.

A San Diego-i Comic-Conig kellett várnunk a hivatalos bejelentésre, ahol is Kevin Feige a Marvel Studios elnöke megerősítette, hogy a Marvel Moziverzum 4. fázisának első alkotása a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-szólófilm lesz. A filmről mindössze annyit tudunk eddig, hogy az Amerika kapitány: Polgárháború után, de még a Bosszúállók: Végtelen háború előtt játszódik, s főgonosza Kiképző lesz.

Most azonban az MTV News a film főszereplőjével készített interjút, amelyben Johansson elárulta, hogy a Fekete Özvegy-filmet melyik két alkotáshoz lehet hasonlítani:

Nagyon határozott, de egyben bámulatos is. Néhány film, amiről beszéltünk, A szökevény, a Logan – Farkas és még a Terminátor 2. – Az ítélet napja is szóba került.

MoziShop

Pontosan nem tudjuk, hogy miről fog szólni a volt KGB-és ügynök szólófilmje, bár a színésznő korábban a Good Morning America című reggeli műsorban úgy fogalmazott, hogy…

Tudjátok, egy kicsit félelmetes, ha Bosszúálló társaim nem vesznek körbe. Úgy értem, utálom a sérülékeny szót használni, de olyan érzés ez, mintha a karaktert kiragadták volna onnan, és saját lábakon állna.

Scarlett Johansson

A műsorban természetesen szerették volna megtudni, hogy a filmben feltűnik-e majd Sólyomszem is, azonban nem tudtuk meg a színésznőtől, mindenképpen meg kell várnunk a jövő májust, ugyanis akkor mutatják be a Budapest utcáin is forgatott Fekete Özvegy-filmet.

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat