Fekete Özvegy

Scarlett Johansson ezekhez a filmekhez hasonlította a Fekete Özvegy-filmet

Hosszú hónapok pletykái után múlt hónapban végre megerősítették a Fekete Özvegy-filmet, amit Scarlett Johansson színésznővel több héten keresztül hazánkban forgattak.

Hosszú hónapok pletykái után múlt hónapban végre megerősítették a Fekete Özvegy-filmet, amit Scarlett Johansson színésznővel több héten keresztül hazánkban forgattak.

A San Diego-i Comic-Conig kellett várnunk a hivatalos bejelentésre, ahol is Kevin Feige a Marvel Studios elnöke megerősítette, hogy a Marvel Moziverzum 4. fázisának első alkotása a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-szólófilm lesz. A filmről mindössze annyit tudunk eddig, hogy az Amerika kapitány: Polgárháború után, de még a Bosszúállók: Végtelen háború előtt játszódik, s főgonosza Kiképző lesz. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Most azonban az MTV News a film főszereplőjével készített interjút, amelyben Johansson elárulta, hogy a Fekete Özvegy-filmet melyik két alkotáshoz lehet hasonlítani:

Nagyon határozott, de egyben bámulatos is. Néhány film, amiről beszéltünk, A szökevény, a Logan – Farkas és még a Terminátor 2. – Az ítélet napja is szóba került.

MoziShop

Pontosan nem tudjuk, hogy miről fog szólni a volt KGB-és ügynök szólófilmje, bár a színésznő korábban a Good Morning America című reggeli műsorban úgy fogalmazott, hogy… [penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Scarlett Johansson”]Tudjátok, egy kicsit félelmetes, ha Bosszúálló társaim nem vesznek körbe. Úgy értem, utálom a sérülékeny szót használni, de olyan érzés ez, mintha a karaktert kiragadták volna onnan, és saját lábakon állna.[/penci_blockquote]

A műsorban természetesen szerették volna megtudni, hogy a filmben feltűnik-e majd Sólyomszem is, azonban nem tudtuk meg a színésznőtől, mindenképpen meg kell várnunk a jövő májust, ugyanis akkor mutatják be a Budapest utcáin is forgatott Fekete Özvegy-filmet.

Total
4
Shares
Previous Article
David Leitch Deadpool

David Leitch rendező szerint nem feltétlen kell R-besorolásúnak lenni a Deadpool következő részének

Next Article

Menő Angry Birds ajándékok érkeztek a filmhez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!