Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a legjobban fizetett színésznő 2018-ban

Kiadták a 2018-as év legjobban fizetett színésznők listáját, tetején Scarlett Johansson nevével.

Kiadták a 2018-as év legjobban fizetett színésznők listáját, tetején Scarlett Johansson nevével.

A Forbes azt vizsgálta, hogy mely színésznők mennyit kerestek filmezésből a 2017. június 1. és 2018. június 1. közötti időszakban. Nem kis meglepetésre a Fekete Özvegyet alakító Scarlett Johansson áll a lista tetején, mindezt úgy, hogy meglehetősen viharos évet tud maga mögött a színésznő. A sztárt még a Bosszúállók: Végtelen háborúban is alig láttuk képernyőn, de ez elég volt, hogy csaknem megnégyszerezze az előző évi bevételét. A lap a bevételt 40,5 millió dollárra saccolta.

A következő évben várhatón Johansson bevétele csak emelkedni fog, hiszen ő is visszatér a Bosszúállók negyedik részében, és a hírek szerint a megmaradt hősökkel közösen neki is sokkal nagyobb szerepet szánnak Russo testvérek. Arról már nem is beszélve, hogy a hírek szerint a Marvel Studios egy önálló Fekete Özvegy rész tervezését is elkezdte, amit az ausztrál rendezőnőre, Cate Shortlandre bíztak.

A színésznők között tavaly Emma Stone, a Kaliforniai álom és A csodálatos Pókember filmek színésznője keresett legjobban, az ő bevétele 26 millió dollárra volt tehető, de a listán olyan más nagy nevek szerepelnek, mint Gal Gadot a Wonder Woman sztárja, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett és Melissa McCarthy. A lista második helyét egyébként Angelina Jolie csípte meg 28 millió dollárral.

Total
2
Shares
Previous Article

KRITIKA: A védelmező 2.

Next Article

Előzetest kapott a Star Wars Ellenállás című sorozat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!