Wide Screen
Image default
Filmek

Scarlett Johansson a legjobban fizetett színésznő 2018-ban

Kiadták a 2018-as év legjobban fizetett színésznők listáját, tetején Scarlett Johansson nevével.

Kiadták a 2018-as év legjobban fizetett színésznők listáját, tetején Scarlett Johansson nevével.

A Forbes azt vizsgálta, hogy mely színésznők mennyit kerestek filmezésből a 2017. június 1. és 2018. június 1. közötti időszakban. Nem kis meglepetésre a Fekete Özvegyet alakító Scarlett Johansson áll a lista tetején, mindezt úgy, hogy meglehetősen viharos évet tud maga mögött a színésznő. A sztárt még a Bosszúállók: Végtelen háborúban is alig láttuk képernyőn, de ez elég volt, hogy csaknem megnégyszerezze az előző évi bevételét. A lap a bevételt 40,5 millió dollárra saccolta.

A következő évben várhatón Johansson bevétele csak emelkedni fog, hiszen ő is visszatér a Bosszúállók negyedik részében, és a hírek szerint a megmaradt hősökkel közösen neki is sokkal nagyobb szerepet szánnak Russo testvérek. Arról már nem is beszélve, hogy a hírek szerint a Marvel Studios egy önálló Fekete Özvegy rész tervezését is elkezdte, amit az ausztrál rendezőnőre, Cate Shortlandre bíztak.

A színésznők között tavaly Emma Stone, a Kaliforniai álom és A csodálatos Pókember filmek színésznője keresett legjobban, az ő bevétele 26 millió dollárra volt tehető, de a listán olyan más nagy nevek szerepelnek, mint Gal Gadot a Wonder Woman sztárja, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett és Melissa McCarthy. A lista második helyét egyébként Angelina Jolie csípte meg 28 millió dollárral.

Még több a témában...

A Fekete Özvegy egyik színésze óvatlanul leleplezte Kiképző titkos személyazonosságát

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Bosszúállók: Végjáték

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Bosszúállók: Végtelen háború

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat