Marvel Kapitány

[SBLIII] Nagy játék a Marvel Kapitány részéről is, íme a nagyon ütős tévészpot

Öveket bekapcsolni, mert a Bosszúállók: Végjáték után a Marvel Kapitány is sneak peeket kapott a Super Bowl alatt.

Öveket bekapcsolni, mert a Bosszúállók: Végjáték után a Marvel Kapitány is sneak peeket kapott a Super Bowl alatt.

Nem bírtunk betelni a Bosszúállók: Végjáték Super Bowlon látott harminc másodperces videójával, erre a Marvel Studios rátesz egy lapáttal a Marvel Kapitány sneak peek akcióvideójával. Brie Larson főszereplésében érkező első önálló női szuperhősfilm már eddig is nagyon magasra tette a lécet, de az új videó minden korábbinál magasabbra, távolabbra, gyorsabbra és őrültebbre veszi a játékot. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A New England Patriots és a Los Angeles Rams éppen az első negyed után szusszant egyet, amikor a Marvel Studios újabb képregényfilmet villantott a profi amerikaifutball-meccs szünetében. Íme a legújabb videó a márciusban érkező filmből:

Anna Boden és Ryan Fleck társrendező vezetésével készült Marvel Kapitány cselekménye 1995-ben játszódik majd, amikor a főhős visszatér a Földre, és találkozik a kissé hitét vesztett Nick Fury ügynökkel. A páros nyomozásba fog, hogy kiderítsék Carol Danvers múltját, ki ő valójában, hogyan tett szert ekkora erőre, miközben az univerzum egyik legrettegettebb ellenfeleivel, a Skrullokkal kerülnek összetűzésbe. Carol Danvers szuperképességéről már Samuel L. Jackson is spoilerezett, mikor az Entertainment Weeklynek arról beszélt, hogy a főhős próbálja visszaszerezni emlékezetét, miközben még ő maga is rácsodálkozik hatalmas erejére, de egyik legnagyobb fegyvere az időutazás lesz, ami akár még a Bosszúállók: Végjáték megoldást is jelentheti áprilisban.

Marvel Kapitány országos bemutatója március 7-én lesz.

Total
9
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

[SBLIII] Tévészpotot kapott a Bosszúállók: Végjáték

Next Article
Mordály

[SBLIII] Ezek voltak a Bosszúállók: Végjáték legfontosabb pillanatait a Super Bowl alatt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!