a
FőoldalElőzetesek[SBLII] A Super Bowl után azonnal elérhető lesz a Cloverfield 3.

[SBLII] A Super Bowl után azonnal elérhető lesz a Cloverfield 3.

Nem pusztán bemutatták a Cloverfield 3 előzetesét, de azt is megtudtuk, hogy rögtön a Super Bowl után nézhető a Netflixen, köztük Magyarországon is.

Végre kiderült, hogy milyen néven érkezik a Cloverfiled filmsorozat harmadik darabja: Cloverfield Paradox. A történet középpontjában egy csapat űrhajós lesz, akik a Nemzetközi Űrállomáson tesznek szolgálatot, és akiknek szembesülniük kell azzal, hogy a Földnek nyoma veszett, miután baleset következett be egy részecskegyorsító kísérlet során.

A Deadline arról számolt be, hogy a J.J. Abrams producer következő filmje nem kerül bemutatásra mozikban, helyette a világ legnagyobb streaming felületén, a Netflixen lesz elérhető, már ma! A lapnak sikerült megtudnia azt is, hogy rögtön az 52. Super Bowl után elérhetővé is teszik a franchise harmadik részét.

Főszerepben Gugu-Mbatha Raw, David Oyelowo, John Krasinski, Elizabeth Debicki, Chris O’Dowd, Ziyi Zhang és Daniel Brühl lesz látható.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.